SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Adayla Başbakan İlgilenecek'

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:31:56
'Adayla Başbakan İlgilenecek'
A- A+ PAYLAŞ

AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, yerel seçimlerde büyükşehir belediye başkan adayları konusunda Başbakan Erdoğan’ın yakından ilgileneceğini tüm teşkilat yöneticilerinin belediye başkan adaylarına eşit mesafede duracağını ifade etti. 

Kızılcahamam’da yapılan ve AKP İl Başkanları ile ilk kez ilçe başkanlarının katıldığı toplantıyı değerlendiren Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, “28-30 Nisan tarihlerinde İl ve ilçe başkanları ile beraber Kızılcahamam’da başbakanımızın katılımı ile geniş çaplı bir toplantı yapıldı. Toplantı neticesinde özellikle teşkilatlarımıza müthiş bir fayda sağlandı. Sayın Başbakanımız hem ülke gündemi, hem çözüm süreci ve hem de başkanlık sistemi ile ilgili çok ciddi açıklamaları ve tavsiyeleri oldu. Tabi burada özellikle 2014 yerel seçimlerinde teşkilatlarımızın ciddi anlam da çalışmalarını ve gayret göstermelerini istedi. Teşkilatlarda bitkinlik, yılgınlık ve rehavet içerisinde olan arkadaşlarımızın kendi illerine bir çeki düzen vermelerini ve eğer bu görevi ifa edemeyeceklerse gurur, kibirlik göstermeden görevden aflarını talep etmelerini istedi. AK Parti’nin kurulmasından itibaren ilk defa ilçe başkanlarımızda toplantıya davet edildi. Bu normalde diğer siyasi partiler de ne CHP’de, ne MHP’de böyle geniş bir katılımla böyle bir toplantı düzenlenmedi. AK Parti kurulduğu günden itibaren istişareye önem veriyor ve yaptığı işleri istişare ile götüren bir parti. Kızılcahamam toplantılarında da bu anlamda en geniş bir istişare yapılmış oldu. Yine 1 hafta sonrada milletvekillerimizle bir toplantı yapılacak” diye konuştu.

AKP İl Başkanı Tüfenkçi, “Burada sayın başbakanımızın özelikle teşkilatlarımızın hiç birinin belediye başkan seçimlerinde hiçbir adaya angaje olmamalarını, çünkü aksi takdirde mahcup olabileceklerini ifade etti. Özellikle büyükşehirlerin tamamına yakınını AKP’nin alması gerektiğini, büyükşehir yasası ile birlikte halka hizmet noktasında en ucra yere kadar hizmet götürebilme yeteneğinin AKP’de olduğunu, bu yasa hazırlanırken, muhalefet partilerini bu yasaya ciddi anlamda tepki ortaya koyduklarını, bu yasayla da iş yapamayacaklarını ortada olduğunu, dolayısıyla hizmetle buluşturma adına bütün büyükşehirlerinin AKP mührünün vurulması gerektiğini ifade etti. Bizzat büyükşehirde aday belirlemede kendisinin yakinen ilgileneceğini, ifade etti. Bizlerde burada mesajlarımızı almış olduk. Ben bu mesajlarımızı Malatya’daki teşkilatlarımızın ilgili birimlerine ilettim” diye konuştu.

Toplantıya yönetim kademesinde de yoğun bir katılımın yapılarak, kendi alanları ile ilgili olarak il başkanı ve ilçe başkanlarına sunum yapıldığını aktaran Tüfnekçi, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun yaptığı sunumun il ve ilçe başkanlarında ciddi bir heyecan yarattığını söyledi.

Tüfenkçi, “Kızılcahamam toplantıları AKP teşkilatları açısında çok verimli geçti” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız