SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Adayla İlgili Problem Olmaz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:48:01
A- A+ PAYLAŞ

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin çalışmalarının bir bütünlük içerisinde devam ettiğini belirterek, "Umuyorum ki adayımız seçilir ve Türkiye, insanların birbirlerine sert bakmadığı, ortamın yumuşadığı, gerginliğin azaldığı, kutuplaşmanın son bulduğu bir dönem yaşar" dedi. 

Yeşilyurt Muhtarlar Derneği’ni ziyaret eden Ağbaba, CHP'de yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine atandığını ifade ederek, halkın direkt seçtiği makam olan muhtarları ziyaret ettiğini belirtti. CHP Genel Başkan Yardımcılığı’nı Malatya için kullanmak istediğini dile getiren Ağbaba, Malatya'nın bütün sorunlarına değinmeye çalıştığını ifade etti. Ağbaba, Malatya'nın son yüzyılda en büyük felaketini yaşadığını kaydederek, kayısı, elma, kiraz, üzüm ve cevizin doğal afetten etkilendiğini ve verdiği kanun teklifinin yürürlüğe girmesi için uğraş vereceğini belirtti.

"TÜRKİYE'DE ORTAMIN YUMUŞADIĞI VE KUTUPLAŞMANIN SON BULDUĞU BİR DÖNEM YAŞANMASINI UMUT EDİYORUZ"

CHP ve MHP'nin Cumhurbaşkanlığındaki çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu ile ilgili de değerlendirmede bulunan Ağbaba, "Milletvekillerimizin farklı düşüncesi olabilir. Bu konuda farklı düşünceleri de var. Ama milletvekillerimizin büyük çoğunluğu ve MYK destekliyor. Arkadaşlarımızın da görüşlerine saygımız var ama bir bütünlük içerisinde bu süreç devam ediyor. Aday ile ilgili problem olmaz. Birkaç siyasi partinin destek vermiş olduğu aday önemli. Umuyorum ki adayımız, Türkiye'deki sertleşen, kutuplaşmanın arttığı bir dönemde tekrar yumuşak bir ortam oluşturur. Aslında aday olur olmaz işini yapmaya başladı. Hemen tansiyon düştü. Başbakan da artık eskisi gibi sert konuşmalar yapmıyor. Umuyorum ki adayımız seçilir ve Türkiye, insanların birbirlerine sert bakmadığı, ortamın yumuşadığı, gerginliğin azaldığı, kutuplaşmanın son bulduğu bir dönem yaşar" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız