SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Adaylar YMS'ye Destek Versin"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:25:53
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, yerel seçim için aday adayı olan isimlerin Yeni Malatyaspor’a sahip çıkma çağrısında bulunarak, “Tüm partilerin aday adayları ve belirlenmiş adaylarını Yeni Malatyaspor’un için maddi katkı sunmaya davet ediyoruz” dedi.

MESOB Başkanı Şevket Keskin, “Büyükşehir Malatya’ya büyük bir takım yakışır. Özellikle yerel seçim nedeniyle belediye başkan aday adaylarımız ve adaylarımızdan önce sivil toplum kuruluşları, başta da Esnaf ve Sanatkarlar Camiası olmak üzere, bütün sivil toplum kuruluşları 10’ar bin TL, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adayı olanlar 10’ar bin TL, merkez ilçe belediye başkan aday adayları 5’er bin TL, ilçe belediye başkan aday adayları 2’şer bin TL, Belediye Meclis Üyeliği için de başvuranlar 500’er TL’yi Yeni Malatyaspor’un hesabına yatırmaya davet ediyoruz. Özellikle 2 tane aday adayı var. Yeşilyurt’tan Mehmet Kavuk ve Doğanşehir’den Vahap Küçük’ten de daha büyük destek vermesini bekliyoruz. Aday adaylarımız Malatya’yı seviyorsa, Malatya’nın en büyük meselelerinden biriside Malatyaspor’dur. Yeni Malatyaspor’a destek olmanın tam zamanıdır” dedi.

Yeni Malatyaspor’da gidişatın çok iyi olduğunu ve takıma bütün bir şehrin ve bütün partilerin yerel seçim nedeniyle sahip çıkmasının çok önemli sonuçlar getireceğini belirten Keskin, “Aynı desteği bütün Milletvekillerimizden de bekliyoruz. Milletvekillerimizde bu kampanyaya parasal olarak destek vermelidir. Ben Malatyalıyım diyen herkesi Malatyaspor’a destek vermeye davet ediyoruz. Herkesin bu çağrıya karşılık vermesini bekliyoruz. Yeni Malatyaspor’un ara transferde 2 ya da 3 takviye yapması gerekiyor. Yeni Malatyaspor’un büyükşehir olan Malatya’ya yakışır bir takım olması lazım. Bu da destek verilmesi ile gerçekleşecektir” ifadelerini kullandı.

Yeni Malatyaspor taraftarının serzenişini haklı bulmak gerektiğini de belirten Keskin, “Bundan sonrada tribünlerin tamamen dolacağını ümit ediyorum. Eğer maddi destek olursa, şehir bir bütün olarak takıma sahip çıkarsa Yeni Malatyaspor’un başarılı olacağına inanıyorum. Bütün partilerin aday adayları ve açıklanan adayları takıma sahip çıkmalı ve kampanya hesabına paraları yatırmalı. Böylece önemli meselelerimizden birisi olan Yeni Malatyaspor’a bu süreçte önemli bir katkı sunmuş olacaklardır” diye konuştu.

Keskin, MESOB olarak üzerlerine düşen miktarı 8 Kasım Cuma günü öğleden sonra Yeni Malatyaspor’un banka hesabına yatıracaklarını söyleyerek, “İlk parayı kampanyayı biz başlattık, biz yatıracağız” dedi.

Bu arada, Yeni Malatyaspor Kulübünün banka hesap numarası şu şekilde:

“Şekerbank Malatya Şubesi. Şube kodu: 32 Hesap no: 32076892. IBAN no: TR08 0005 9003 2013 0032 0768 92”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız