SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adayları Açıklayacağı Tarih

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:34:57
Adayları Açıklayacağı Tarih
A- A+ PAYLAŞ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin büyükşehir belediye başkan adaylarını eylül ya da ekim ayı içinde açıklamaya başlayacaklarını söyledi. 

Türkmenistan ziyareti dönüşünde gazetecilerin gündeme yönelik sorularını cevaplandıran Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, belediye başkan adaylarını belirlemek konusunda yürüttükleri anket ve analiz çalışmalarının devam ettiğini belirterek, anket çalışmaları sonrasında öne çıkan 3-5 isim üzerinde yoğunlaşacaklarını kaydetti. 

Büyükşehir belediye başkan adaylarını farklı bir kategoride değerlendirdiklerini kaydeden Başbakan Erdoğan, “Üzerinde ittifak olanları süreci beklemeden açıklayabiliriz. Büyükşehir adaylarını eylül ekim gibi açıklamaya başlarız” dedi. 

Başbakan Erdoğan aday adaylarına yönelik anket süreci konusunda ise şöyle konuştu:

"İsim bazında yaptığımız anketlerde değerlendirme sürüyor. Gerek teşkilatımızla gerek milletvekillerimizle değerlendirme yapıp bir de direkt olarak sadece teşkilat yönetim kurullarının dahil olduğu bir kamuoyu araştırması yapacağız. Bu kanaatleri aldıktan sonra çıkan 3-5 ismi o ildeki halka soracağız. Halk kimin üzerinde duruyorsa tekrar değerlendireceğiz. Üzerinde ittifak olanları süreci beklemeden açıklayabiliriz”. 

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız