SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Adayları Gözden Geçirse.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:15:42
A- A+ PAYLAŞ

AKP’ye yakınlığı ile bilinen Akit Gazetesi Yazarı Abdurrahman Dilipak, AKP’de isimleri bir süre önce Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan bazı kent ve büyükşehir belediye başkan adaylarının, yeniden gözden geçirilmeleri gerektiğini yazdı. 

Abdurrahman Dilipak, Akit Gazetesi’nin 11 Ocak Cumartesi tarihli nüshasında yayımlanan ‘Hukuk Devleti’ başlıklı yazısının konuya ilişkin paragrafında “Umarım AK Parti, kendi içindeki AKP’lileri de ayıklar..” şeklindeki cümlenin devamında, “Hatta, büyükşehir, il belediye başkan adaylarını da yeniden gözden geçirse ne iyi eder..” dedi. 

Zor bir döneme girilirken AKP’nin daha dirençli, dürüst, bilgili ve cesur belediye başkan adaylarına ihtiyacı olduğunu vurgulayan Akit Yazarı Dilipak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilan edilen ancak, kaset ve dosyası (yolsuzluk vb) bulunan belediye başkan adaylarına yönelik tehdit ve şantaj ihtimalinin de hesap edilerek, gerekirse bu durumdaki adayların geri çekilerek yeni isimlerin aday gösterilmesi gerektiğine işaret etti. 

Abdurrahman Dilipak’ın bu yazısından önce ise, CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan İnci, Başbakan Erdoğan’ın AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak ilan ettiği Ahmet Çakır’ın değiştirilebileceğini ileri sürmüştü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız