SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adaylarının Tümü Kadın

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:35:39
Adaylarının Tümü Kadın
A- A+ PAYLAŞ

TKP'den ayrılan bir grubun 2014 yılı Temmuz ayında kurdukları ve 7 Haziran seçimlerine katılma hakkı elde eden Komünist Parti, 81 ilden 550 kadın milletvekili adayı gösterdi. Bu doğrultuda, partinin Malatya'daki 6 milletvekili adayının tamamını da kadınlar oluşturdu.

Adaylarını kamuoyuna duyuran Komünist Parti, 7 Haziran seçimlerine ilişkin yaptığı açıklamada "Aday listelerimizin tamamının kadınlardan oluşması, sadece kadınların siyasal mücadeleye katılımı ile ilgili değildir. Her gün kadın katletmeksizin, kadını aşağılamaksızın kendini var edemeyen düzene isyanımızı, günümüz Türkiyesi'nde en iyi kadınlar temsil edecektir. Komünist Parti adayları gerici rejime karşı duruşun ta kendisidir" ifadelerine yer verdi.

Komünist Parti'nin Malatya aday listesi şu isimlerden oluşuyor:

MALATYA

1-Zelal Özgür Durmuş /Biyolog /Üniversite  

2-Leyla Aslantaş /İşçi /İlkokul 

3-Seba Besime Bingöl /İşçi /Ortaokul-Lise 

4-Aygül Alkış /İşçi /Ortaokul-Lise 

5-Ceyda Sümer /İktisatçı /Üniversite 

6-Serpil Özcan Baba /Tiyatro Oyuncusu /Üniversite

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız