SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Adaylığı Düşünmüyorum'

A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan kongre ile yeniden Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanlığı’na seçilen Namık Şahin, AKP’den milletvekili aday adayı olmayacağını açıkladı.

TV Malatya’da Hülya Kaya İle Güne Bakış programına katılan MÜSİAD Başkanı Namık Şahin, Malatya gündemi, MÜSİAD kongresi ve siyasete girip girmeyeceği konularındaki sorulara yanıt verdi.

AKP’den 12 Haziran Milletvekili Genel Seçimleri için milletvekli aday adayı olup olmayacağı konusundaki bir soruya yanıt veren Namık Şahin, ‘Ben 3 Kasım 2002 seçimlerinde AK Parti’den aday adayı olmuştum. Ama önümüzdeki seçim için böyle bir düşüncem yok. Ben sivil toplum örgütü bazında çalışarak, bu alanda yoğunlaşarak Malatya için bir şeyler üretmeye çalışıyorum. Milletvekili aday adaylığını düşünmüyorum’ şeklinde konuştu.

MÜSİAD Başkanı Namık Şahin, amcası oğlu olan AKP İl Başkanı Mustafa Şahin’in görevinden istifa ederek milletvekili aday adayı olması hakkındaki soru için ise ‘Mustafa Bey 7-8 yıldır AK Parti’de emek harcıyor, partinin başarısı için çalışıyor. İl Başkanlığı dönemi de bence başarılı geçti. Bu kriterlere bakarak Mustafa Bey’in milletvekili aday adayı olması son derece olağan bir gelişmedir’ sözleri ile cevap verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız