SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adaylığını Açıkladı

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:18:20
Adaylığını Açıkladı
A- A+ PAYLAŞ
Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, il başkanlığı için kongrede yeniden aday olacağını açıkladı. Kiraz adaylığını açıkladığı sırada yaptığı konuşmada, " İlçe Başkanlarımızla, Belediye Başkanlarımızla, İl Genel Meclis Üyelerimizle, Belediye Meclis Üyelerimizle, Kanaat Önderlerimizle, Gençlik ve Kadın Kollarımızla, Milletvekilimizle, Delegelerle hatta Genel Merkezimizle bütün parti ile istişare ettim." dedi. 
 
"En Genç İl Başkanı Oldum"
 
Kiraz, parti binasındaki basın toplantısında, "1999 yılında bu büyük ailenin, bu soylu ailenin , Malatya’da 9600 kişinin üyesi olduğu, 85.000 kişinin seçmeni olduğu ve her gün büyüme yönünde emin adımlarla ilerleyen , her zaman üyesi olmaktan gurur duyduğum, ömrüm boyunca da gurur duyacağım ailenin üyesi olarak Cumhuriyet Halk Partisi'nde göreve başladım. İlk olarak Malatya İl Gençlik Kolları Başkanlığı yaptım. 2004 Yılında son yapılan Gençlik Kurultayında Gençlik Kolları MYK Üyeliği yaptım. İki dönem İl Yönetim Kurulu üyeliği yaptım. Kurultay delegeliği yaptım. Türkiye’nin en genç Kurultay Delegesi oldum. İl Yönetimlerinde bulunduğum süreler içerisinde sırasıyla ; Gençlikten Sorumlu, Parti İçi Eğitimden Sorumlu ve Örgütten Sorumlu İl Başkan Yardımcılıkları görevlerinde bulundum. Son olarak yaklaşık 3 ay önce bütün halkımızın umudu haline gelen Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu tarafından İl Başkanlığına atandım ve Türkiye’nin en genç İl Başkanı oldum." diye konuştu. 
 
"Güvene Laik Olmaya Çalıştım"
 
" Cumhuriyet Halk Partisi’nin siyaset okulunda ; bu partinin felsefesiyle, bu partinin ahlakıyla, terbiyesiyle , anlayışıyla yetiştim." diyen İl Başkanı Enver Kiraz, "Yaptığım bütün görevleri sorumluluğumun bilince olarak yerine getirdim ve bana güvenen yönetimin, partililerimin güvenine layık olmaya çalıştım. Biliyorum ki CHP köklü bir çınardır ve aynı zamanda devrimci bir partidir. Genel Başkanımız değişmiş, tüzüğümüz en demokratik şeklini almış, kongrelerimizle birlikte yeni CHP anlayışını sahiplenecek örgütlerimiz oluşacak ve partimiz kendi içinde de demokratik değişime imza atacaktır. Cumhuriyet Halk Partisi’ni tanıyan, örgütleri bilen, Malatyalıyı, Malatya’nın sorunlarını bilen, Yeni Cumhuriyet Halk Partisini özümsemiş partimizin bir aile ferdi olarak 34. Olağan İl Kongresinde İl Başkanlığına adayım. Değerli delegelerimiz bu görevi bana layık görürlerse ; bütün Malatya’yı kucaklayacak bir yönetim kadrosu ile birlikte, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanında, dimdik duracak bir yönetim ve Kurultay Delegesi kadrosuyla, Malatya’yı sadece üyelerimizle değil, bütün seçmenlerimizle ve halkımızla el ele, kol kola, birlikte yöneteceğiz." ifadelerini kullandı. 
 
"Etkili Muhalefet Yapacağız"
 
İktidar partisinide eleştiren CHP İl Başkanı Enver Kiraz," AKP’nin toplumun bütün kesimlerini rahatsız eden politikaları karşısında, etkili bir muhalefet anlayışı ortaya koyacağız. Hepimiz birleşeceğiz, bütünleşeceğiz. Birbirimize sevgiyle bakacağız, sevgiyle yaklaşacağız. Partimizi sevgiyle büyüteceğiz. Nerede kimin hangi vatandaşımızın bir sorunu varsa biz orada olacağız. Acıyı da , sevinci de , hüznü de paylaşacağız. Bu mücadelemizi Malatya’da bir tek mutsuz insan kalamayana kadar sürdüreceğiz." dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız