SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adaylığını Çekti, Yeniden MİT'te

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:04:34
Adaylığını Çekti, Yeniden MİT'te
A- A+ PAYLAŞ

Eski Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Müsteşarı Hakan Fidan, 7 Haziran milletvekili genel seçimi için AK Parti'ye yaptığı aday adaylığı başvurusunu geri çekti. Daha sonra Fidan'ın yeniden MİT Müsteşarı olarak görevlendirildiği açıklandı.

ADAYLIĞINI ÇEKTİ

Eski MİT Müsteşarı Fidan, yaptığı yazılı açıklama ile 25. dönem milletvekili aday adaylığından çekildiğini açıkladı. Fidan açıklamasında, "Gördüğüm lüzum üzerine bugün itibariyle 25'inci dönem milletvekili genel seçimleri aday adaylığı başvurumu geri çekmiş bulunuyorum. Ülkeme ve milletime hizmet yolunda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tevdi edilen her vazifeyi hakkıyla yerine getirmenin gayreti içinde olacağım. Bu vesileyle, destek ve itimatlarından dolayı Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başbakanımıza ve aziz milletimize şükranlarımı arz eder, saygılar sunarım. Dr. Hakan Fidan" dedi. 

YENİDEN ATANDI..

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, “Sayın Başbakanımız Sayın Hakan Fidan’ı MİT Müsteşarı olarak görevlendirmiştir” dedi. 

CHP'DEN TEPKİ..

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, "Hakan Fidan artık MİT Müsteşarı olamaz, olmamalıdır" dedi. 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Koç, eski MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın milletvekili adaylığından çekildiğini açıklaması üzerine yazılı açıklama yaptı. Koç, açıklamasında, "Türkiye Cumhuriyeti'nin istihbarat örgütü başkanlığından istifa ederek bir siyasi partiye kaydını yaptıran ve milletvekili adayı olduğunu açıklayan Hakan Fidan, bugün bir açıklama daha yaparak üyesi olduğu iktidar partisinin milletvekili adaylığından da çekildiğini duyurdu. Bir çok oyun ve pazarlığı içerse de milletvekili adaylığından çekilmek Hakan Fidan'ın hakkıdır ama, herkes şunu çok iyi bilmelidir ki, bir siyasi partiye üye olan Fidan yeniden MİT Müsteşarlığı'na getirilemez ve getirilmemelidir" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız