SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Adaylık Niyetim Var'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Milletvekili İhsan Koca, bu yıl yapılacak olan genel seçimlerde milletvekilliğine yeniden aday olacağını bildirdi.

Koca, TV Malatya'da Rıfat Gökçe'nin "Malatya'nın Nabzı" programına konuk oldu ve açıklamalarda bulundu. Milletvekili görevini layıkıyla yerine getirdiği belirten Milletvekili Koca, "Ben bu programı hesap verme programı olarak düşünüyorum görevimi layıkıyla yaptım gönlüm rahat" dedi.

Siyaset hayatına AKP'yle başladığına dikkat çeken Koca, "Teşkilatın kurulduğu günden beri, Ak Parti çatısı altında siyaset yapıyorum. Deyim yerindeyse hemşehrilerim espriyle karşılayacaklar. Çömez bir siyasetçi olarak başladım Ak parti’de , nasip oldu il başkan yardımcılığını yaptım. İl başkanlığı yaptım. Çok zor bir dönemde il başkanlığı yaptım. Bunu detaylandırmak belki hoş olmaz ama gerçekten zor sıkıntılı deyim yerindeyse yükün tamamı sırtımıza vurularak bir il başkanlığı yaptım. En uzun il başkanlığını yaptım 5 yıl, 2 kongre geçirdim. Çok yükü başarıyla geçirdik alnımızın akıyla 5 yılı tamamladık. Hem genel merkezimize hem hemşehrilerimize, hem de teşkilat mensuplarımıza mahcup olmadık. Ondan sonrada nasip oldu milletvekilliği yaptım bu programı da bir hesap programı olarak değerlendirebiliriz. Bu 4 yılı da kendi açımdan verimli faydalı tamamladığımı düşünüyorum. Şuan Malatya’da hayata geçirilen bir çok yatırım veya yatırımların tamamında kıyısından köşesinden de olsa çorbada tuz misali katkımız var. Milletvekilliği yasama faaliyetidir, yasama faaliyeti anlamında da üzerime düşeni yapmanın gönül rahatlığı içindeyim. Adalet Komisyonu üyesiyim. Avukat olarak, Adalet Komisyonu da deyim yerindeyse Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) mutfağı bu dönemde yaklaşık kırk kanunda, kırk temel kanunda hukuku ilgilendiren toplumsal yaşamı ilgilendiren 40 temel kanunda imzam bulunuyor. Bu benim için büyük bir mutluluk. Türkiye’nin beklediği borçlar kanununun yapımında ve partiler arası uzlaşmasında katkımın olması bana çok büyük bir haz veriyor. Ben bireysel olarak bir şeyi ben yaptım diye öne çıkmanın doğru olmadığını düşünüyorum. Çünkü hiç birşeyi ben tek başıma yapmadım, milletvekillerimizin katkısıyla yaptım. Milletvekillerimizin, il teşkilatımızın, yeri geldi belediye başkanımızın destekleriyle yaptım. Kollektif çalışmanın eseriydi her şey. Ben kollektif çalışmaya inanıyorum, kollektif başarıyla inanıyorum. Her yiğidin bir yoğurt yiyiş tarzı vardır. Ben belki sessizce yiyorum yoğurdumu, diğer arkadaşım şapurtatarak yiyor. Ama ben diğer vekillerimizde bu dönem yaptıkları çalışmalar için teşekkür ediyorum. Ben inanıyorum ki bu şehre katkı sunabilirim. Faydalı olabilirim bu düşünceyle nasibimizde varsa tekrar cenabı Allah kaderimize yazmışsa kaderci bir yaklaşıma da sahibim. Kaderimizde varsa cenabı Allah takdir etmişse genel merkezimizde uygun görürse tekrar adaylık niyetimiz var" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız