SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ADD Başkanından Ermeni İddialarına Tepki..

A- A+ PAYLAŞ

Son dönemde dünya gündemine taşınma çabalarında artış görülen Ermeni iddialarına tepki gösteren Atatürkçü Düşünce Derneği Malatya Şube Başkanı Ali Ekber Tunçdemir, Ermenilerin Türklere karşı yaptığı katliamların tarihsel bir gerçek olduğunu belirtti.

Atatürkçü Düşünce Derneği Malatya Şube Başkanı Ali Ekber Tunçdemir, yaptığı yazılı açıklama da, "Yüzyıllar ötesinde Sefarad Yahudilerinin 500 bin mensubunu bağrına basan, Ermenilere 'Milleti sadıka' unvanı veren bir geçmişten gelen Türkiye, özellikle Mustafa Kemal Atatürk döneminde 'Yurtta ve Dünyada Barış' ilkesininin de düşünce ve eylem merkezi olmuştur.

Birinci Dünya Savaşı'nda ölüm-kalım savaşına giren bir ülkenin uzun yıllar içinde barındırdığı Ermeni yurttaşlarından kaynaklanan ve hiç de 'sadıkane' olmayan katliamlara hedef olduğu tarihsel gerçektir. Bu yönde alınan emniyet önlemlerinden rahatsız olarak, yıllarca süren kan davalarını Taşnak ve Hınçak mezalimiyle sergileyen Faşist Ermeni hareketleri ortadadır. Türk diplomatlarının bir biri ardı sıra hedefine alan Ermeni kan dökücülüğünün, dünya kamuoyunun zihnini bulandıran lobiler oluşturması, düşmanlığın sürdürülmesinden başka bir anlam taşımamaktadır."dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız