SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ADD Genel Kurul Yaptı

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:42:39
ADD Genel Kurul Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Malatya Şubesi’nin kongresi yapıldı.

İl Özel İdaresi Salonu’nda düzenlenen ADD Malatya Şubesi’nin kongresinde konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “Hepimizin temel görevi, Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyete hem de onun düşüncesinden dolayı mağdur olanlara sahip çıkmanızı istiyorum. 30 Mart seçimi yerel seçimden öte bir seçim. Bu seçim sadece belediye başkanlarının seçildiği bir seçim değil. Bu seçim aynı zamanda iktidarı devirme seçimi olacaktır” ifadelerini kullandı.

CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Hakan İnci ise Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe hitabesinde belirttiği risklerin şu anda da birer birer ortaya çıktığını iddia ederek, “Bu da büyük önderimizin ne kadar ileri görüşlü olduğunu göstermektedir” dedi.

ADD Şube Başkanı Yunus Millioğulları da iktidarın uyguladığı günlük politikaların Türkiye’yi bölünme noktasında getirdiğini ileri sürüp, Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyete herkesin sahip çıkması gerektiğini vurguladı.

Divan Başkanı ADD Malatya eski Şube Başkanı Ali Ekber Tunçdemir, Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetin toplumsal sorunların çözülmesinde ışık tutuğuna dikkat çekerek, Atatürkçü sistemin egemen olmasını istediklerini belirtti.

İşçi Parti Malatya İl Başkanı Arif Doğan, “Gücümüzü yerel seçimlerde birleştirelim. Kendi içine dönük, kısır ve küçük hesaplar yaparak iktidar olma fırsatını tepiyoruz” diye konuştu.

ADD Şube Başkanı Yunus Millioğulları’nın başkanlık için tekrar aday olduğu kongrede diğer konuşmacılar da görüşlerini dile getirip, özellikle 30 Mart seçiminde solda güç birliği olması konusunda mesajlar verdi.

Yunus Millioğulları başkanlığındaki yönetim kurulu Hüseyin Kara, Mustafa Sayın, M.Şenol Korkmaz, Gülen Karaduman, Abdullah Ayas ve Sema Kipel'den oluştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız