SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ADD'den Cumhuriyet Yemeği

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:27:24
ADD'den Cumhuriyet Yemeği
A- A+ PAYLAŞ

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Malatya Şubesi üyeleri, Geleneksel Cumhuriyet Yemeği’nde bir araya geldi. 

Öğretmenevi'nde düzenlenen Geleneksel Cumhuriyet Yemeği’ne, Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, Cumhuriyet halk Partisi (CHP) Kadın kolları Başkanı Güllü Tuncer, Eğitim İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Feyzullah Çelik, Zeynel Abidin, Türbesi Vakfı Başkanı Erdoğan Ünverdi, ADD Malatya Şube Başkanı Yunus Millioğulları, bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve ADD üyeleri katıldı.

Programda konuşan ADD Malatya Şube Başkanı Yunus Millioğulları, “Cumhuriyet kurulması ile Malatya’ya devlet demiryolları, Tekel, Et Balık kurumu , Sümerbank ve Şeker Fabrikaları gibi kazanımlar olmuştur. Şimdi bu değerlerimizden hangisi kaldı?” diye sordu.

Eğitimci Hüseyin Kara ise, “Atatürk ve Cumhuriyet ile birlikte bilim ve teknik gelmiştir” diyerek, Cumhuriyetin kazanımlarını dile getirdi.

Miraç Özpolat ve Abdullah Tunç tarafından Cumhuriyet ve Atatürk şiirlerinin okunmasından sonra Cumhuriyetin 91’nci yılında büyük taarruzda askerlerimizin son karavanası olan kuru fasulye bulgur pilavı ve hoşaf davetlilere ikram edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız