SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ADD'nin Basketbol Turnuvası

A- A+ PAYLAŞ

Atatürkçü Düşünce Derneği Malatya Şubesince geleneksel hale getirilen İlimizdeki liselere ait basketbol takımlarının katılımıyla Atatürk’ün Doğumunun 127. Yıl dönümünde “ATATÜRK GENÇLİĞİ BASKETBOL TURNUVASI “ 12-13 Mayıs 2008 günlerinde Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirildi. Turnuva sonucunda erkeklerde Malatya Anadolu Lisesi şampiyon Fatih Lisesi 2. Cumhuriyet Lisesi 3. oldu. Kız Takımlarında Dilek Lisesi şampiyon, Malatya Anadolu Lisesi 2. Beydağı Abdulkadir Eriş Anadolu lisesi 3. lüğü paylaştılar.Yoğun katılımın olduğu turnuva iki gün süresince gençlik şöleni havasında geçti.

Karşılaşma sonucunda konuşma yapan Ali Ekber Tunçdemir “Gençlik haftası kutlamaları kapsamında derneğimizce organize edilen,geleneksileştirilen Atatürk Gençliği Basketbol Karşılaşması-3 turnuvasında , iki gün süren karşılaşmalar sonucunda ismine yaraşır bir yarışma yaptınız.Sizleri kutlarım.Atatürk’ün Nutkunda gençliğe sesleniş bölümünde “Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen ,Türk İstiklalini ve Türk Cumhuriyetini ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir” sözcükleriyle başlayan ulusal görev sorumluluğumuzu yazdırırken Mustafa Kemal’in,gözyaşlarını tutamayıp ağladığını çoğumuz gibi belki sizde bilmiyor ola birsiniz.O işte o göz yaşları bu güzel vatanımızı gençlere emanet ettiğinden dolayı sevinç gözyaşıdır.Ümit gözyaşıdır.Güven gözyaşıdır. İşte o ümit, o güven sizlersiniz. Siz gençler var olduğu sürece bu güzel vatanda varolacaktır.Cumhuriyet varolacaktır.Atatürk ve ilkeleri varolacaktır. Dereceye giren,turnuvaya katılan tüm takımları ve katkı sunan herkesi kutluyorum.” dedi.

Dereceye giren okulların kupaları, erkeklerde birinci olan Malatya Anadolu lisesinin Kupası İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kılıç, Turnuva 2. Fatih Lisesinin Kupası Gençlik spor İl Müdür Vekili Ömer Dağdeviren ,Turnuva 3. Dilek Belediye Başkanı Muzaffer Güven, Kızlar Takımından Turnuva 1. Dilek Lisesinin Kupasını Milli Eğitim Şube Müdürü Şinasi Fırat Turnuva 2. Kupasını Ali Ekber Tunçdemir Turnuva 3. Beydağı Abdul Kadir Eriş Anadolu Lisesinin kupasını M. Anadolu Lisesi Müdürü Ali Dağ tarafından verildi.

Turnuvaya katkılarından dolayı Emek Çözüm Dergisi Dershanelerine , Basketbol İl Temsilciliğine,Basketbol Hakem İl Temsilciliğine dernek yönetimince plaketler verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız