SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ADD'nin Basketbol Turnuvası

A- A+ PAYLAŞ

Atatürk’ün 125.Doğum yıldönümü nedeniyle Atatürk Spor Salonunda düzenlenen ve yoğun izleyici ilgisi gören Basketbol turnuvasının şampiyonu Malatya Anadolu Lisesini oldu. 2 gün süren turnuvanın Finali Turgut Özal Anadolu Lisesi ile Malatya Anadolu Lisesi arasında gerçekleşti.

İlk gün maçlarında şu sonuçlar alındı:
Turgut Özal Anadolu Lisesi:60-Akçadağ Anadolu Öğretmen Lisesi:56
Dilek Lisesi: 54-Malatya Anadolu Lisesi: 61

İkinci gün turnuvanın 3 ve 4 lüğü için yapılan karşılamada ise şu sonuç alındı:

Dilek Lisesi: 51-Akçadağ Anadolu Öğretmen Lisesi: 45

Turnuvanın Final Karşılaşması ise Malatya Anadolu Lisesi ile Turgut Özal Anadolu Lisesi arasında gerçekleştirildi ve Malatya Anadolu Lisesi:56- Turgut Özal Anadolu Lisesi:48 olarak sonuçlandı.

Turnuvada Şampiyon olan Malatya Anadolu Lisesi Turnuvanın Şampiyonluk Kupasını ve Başarı Belgelerini Malatya Vali Yardımcısı Orhan Çiftçi tarafından verildi.

Turnuvada 2.ci olan Turgut Özal Anadolu Lisesinin Kupasını ve başarı belgelerini Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Dr. Mehmet Bayansalduz verirken,

Turnuvada 3.liği elde eden Dilek Lisesinin kupa ve başarı belgesini Dilek Belediye Başkanı Muzaffer Güven verdi.

Turnuvada 4. olan Akçadağ Öğretmen Lisesinin Başarı belgesini Malatya Atatürkçü Düşünce Derneği Şube Başkanı Ali Ekber Tunçdemir verdi. Tunçdemir, iki gün karşılaşmaları yöneten hakemleri kutlayarak derneğin yayın organlarını takdim ederek kutladı.

Tunçdemir, kupa ve başarı belgelerini verdikten sonra yaptığı konuşmasında; Atatürk’ün doğumunu 125.Yıl dönümü nedeniyle yapılan “Atatürk Gençliği” basketbol turnuvasına katılımından dolayı tüm takımlara teşekkür etti.

Atatürkçü Düşünce Derneği Malatya Şubesi Yönetim Kurulu ,Vali yardımcısı Orhan Çiftçi, Gençlik Ve Spor İl Müdürü Dr. Mehmet Bayansalduz, Turnuva Hakemleri, Basketbol İl Temsilcisi Nail Değirmenci ,salon görevlileri ve Tüm sporcular toplu olarak anı fotoğrafları çektirdiler.Onuncu Yıl Marşının çalınması ile birlikte tüm sporcular coşkuyla birbirlerine sarılarak kutlamalarda bulunarak güzel bir birliktelik örneği sergilediler.

Turnuvaya Katılan Basketbol Takımları Listesi;

MALATYA ANADOLU LİSESİ
Adı Soyadı:
4- Gürkan İlker SOLMAZ
5- Kemal YILDIZ
6- Ahmet BENTL
7- Basri GÜLTEKİN
8- Cumali Eren DOĞAN
9- Yunus Emre ÖZDEMİR
10- Ahmet KANAT
11- Ekrem CİĞERCİ
12- Burak BURAN
13- Oğuzhan CERRAH
14- Ethem Enes GÜZELER
15- Murat Çağlar ÖZDEMİR
Takımın Forma Rengi: Kırmızı-Gri
Takım kaptanı: Ekrem CİĞERCİ

TURGUT ÖZAL ANADOLU LİSESİ
Adı Soyadı:
4- Fatih KELEŞ
5- Mehmet GÜLDAŞ
6- Uğur ALTUN
7- Mustafa ASLAN
8- Ertuğrul ELBİSTAN
9- Aytaç BAYNALI
10- Onur TUZTEPE
11- Caner KEBENÇ
12- Bayram BURUKCAN
13- Ahmet DOĞAN
14- Eyüp ÖZKAYA
15- Burak ÖZEROL
Takımın Forma Rengi: Lacivert-Beyaz
Takım kaptanı: Fatih KELEŞ

DİLEK LİSESİ
Adı Soyadı:
4- M. Ali ÖZBEK
5- Fatih KARAAVCI
6- Serkan MAMAK
7- M. Zafer SÜLÜ
8- Mehmet TUĞ
10- Ömer ÖZBEY
11- Miraç GÜL
12- Emrah SARIGÜL
14- Bekir MEMİŞ
15- Onur YILDIRIM
Takımın Forma Rengi: Mavi-Beyaz
Takım kaptanı: Bekir MEMİŞ

AKÇADAĞ ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ
Adı Soyadı:
8- Mert Umur YENER
4- Barış BİLEN
7- M. Cem GÖKPINAR
6- Tayfun BAL
11- Abdurrahman TOPAL
5- Burhan Cem KIZILEL
12- Oğuz Onur ÇİÇEK
10- Murat GENÇ
14- Safa EROĞLU
13- C. Tayyar ÇAVUŞOĞLU
9- Ekin Devrim AÇIKGÖZ
15- Melih BUDAK

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız