SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ADD'nin Cumhuriyet Yemeği

A- A+ PAYLAŞ

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Malatya Şubesi tarafından Cumhuriyet'in 83.Yıldönümü etkinlikleri kapsamında ' Cumhuriyet Bayramı Yemeği' organize edildi.

Melita Restaurant'ta gerçekleştirilen Cumhuriyet Bayramı Yemeği'nde davetlilere kuru fasulye,pirinç pilavı ve üzüm kompostosu ikram edildi. Yemeği CHP İl Başkanı Av.Niyazi Ergin Gökçe ile İnönü Üniversitesi'nden bazı öğretim üyeleri, dernek üyelerinin yanı sıra bazı davetlilerde katıldı.

Slayt gösterilerinin ve şiirlerin okunduğu Cumhuriyet Yemeği'nde bir konuşma yapan ADD Malatya Şube Başkanı Ali Ekber Tunçdemir;" Cumhuriyetimizin kurucu kadrosunun; ülkeyi ona buna pazarlayıp peşkeş çeken, el kapılarında yalvaran zihniyeti yandaşları ile, bağımsızlığın asla elde edilemeyeceğine inanan zavallı zihniyetlerle hesaplaşarak kazanıp kurduğu Cumhuriyetimizin, 83 yıllık kazanımları harici düşmanların destekçisi 'dahili düşmanlar' tarafından tahrip edilmeye çalışılmaktadır. Emperyalizmin maşası bölücü örgüt PKK'nın, güvenlik güçlerimizi dış güçlerin desteğiyle şehit etmeye devam etmesi, etnik kışkırtmalar, sahte Ermeni Soykırımı savlarını öne süren hain zihniyetlerin varlığı, Kıbrıs'tan ödünler istenmesi, halkımızın öz varlıkları olan ulusal kaynaklarımızın işbirlikçileri aracılığıyla uluslararası tekellere sunulması, bununla birlikte,gelir dağılımındaki adaletsizlik, işsizlik yoksulluk ve yolsuzluklar..

Gerici ve bölücü hareket; kendisine rakip olarak gördüğü tüm Cumhuriyet kademeleri ve kurumları ile savaşmaktadır. Bugün Cumhuriyet kurumlarının hepsi ile Üniversiteyle, Orduyla, yargıyla, Cumhurbaşkanlığı ile hesaplaşma içerisine girmeleri Atatürk Cumhuriyetinin yeminli düşmanları bu kurumları, Cumhuriyet'i yıkmak için hizmetkarı oldukları emperyalist haydutlara ülkeyi kayıtsız koşulsuz teslim etmek için ele geçirmek zorunda oldukları son kaleler olarak görmektedirler."dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız