SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adem, Büyük İhtimalle Gidiyor

0
Güncellendi - 2018-06-24 01:38:10
Adem, Büyük İhtimalle Gidiyor
A- A+ PAYLAŞ

  Evkur Yeni Malatyaspor'un tecrübeli hücum oyuncusu Adem Büyük'e talipli olan takım sayısı her geçen gün artıyor. Sarı kırmızılı takımda vasat bir sezon geçiren Büyük, yönetimin vereceği karara göre transfer olacak.

  Evkur Yeni Malatyaspor'un oyuncusu Adem Büyük'ü Galatasaray ve Trabzonspor'dan sonra Bursaspor'da kadrosuna katmak için harekete geçti. Futbolcunun transferiyle ilgili gözler sarı kırmızılı yönetime çevrildi. Yönetimin vereceği karara göre Adem Büyük'ün transferi gerçekleştirilecek.

  Evkur Yeni Malatyaspor'un geçtiğimiz sezon Kasımpaşa'dan transfer ettiği Adem Büyük için Spor Toto Süper Lig takımları sıraya girdi. 31 yaşındaki Büyük, geride kalan sezon 28 karşılaşmada 2 bin 280 dakika görev yaparken, 4 gol 4 asistlik bir performans sergiledi. Sol kanadın yanı sıra sağ kanat ve santrafor olarak da görev yapabilen tecrübeli futbolcunun adı Galatasaray'dan sonra Trabzonspor'la da anılmıştı. Tecrübeli futbolcuyu Galatasaray ve Trabzonspor'dan sonra Bursaspor'un da kadrosuna katmak istediği öğrenildi.

   Evkur Yeni Malatyaspor ile 30 Haziran 2019'a kadar sözleşmesi bulunan Adem Büyük için bonservis ücreti isteyen Evkur Yeni Malatyaspor yönetimi, gelen teklifleri değerlendirmeye aldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mahmut (5 yıl önce)
    Gönderin gitsin
    0
    0
    Yanıtla