SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adem Büyük'ün Menajeri Açıklama Yaptı

0
Güncellendi - 2017-12-27 16:36:19
Adem Büyük'ün Menajeri Açıklama Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’da golcü futbolcu Adem Büyük ile ilgili takımdan ayrılacağı yönünde çıkan haberler üzerine futbolcunun menajeri Mustafa Erdem Karagöl, bir açıklama yaparak yalanlamada bulundu.

Çıkan haberlerin maksatlı ve kulübün başarısını istemeyen kişiler tarafından ortaya atıldığını kaydeden Karagöl, “Adem Büyük sezon başında Kasımpaşa’dan Evkur Yeni Malatyaspor’a bilerek ve isteyerek transfer oldu. Transfer sürecinde başka kulüplerin de Adem’i çok istediği herkes tarafından bilinen bir gerçek. Futbolcumuz Malatyaspor’da başarılı bir yarı sezonu geride bırakmış olmasına ve camiaya kısa sürede alışarak bütünleşmesine rağmen, kulübün başarısını istemeyen bazı kişiler tarafından ortaya maksatlı haberler atılıyor. Ne demek Adem Büyük devre arasında takımdan ayrılacak. Böyle bir şey olsa, bundan ilk benim haberim olur. Kendisi 2 gün sonra Dubai’ye gidecek ve Malatyaspor’da da çok mutlu. Bu haberlerin tek amacı var, Malatyaspor’u karıştırmak. Lütfen kimse bunlara itibar etmesin. Adem Büyük bu takımın kaptanı ve hakikaten camiayı çok sevdi. Şunu da rahatlıkla söyleyebilirim, Adem ligin ikinci yarısına çok çalışarak bomba gibi girecek” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Tolga (6 yıl önce)
    ADEM VE YALÇIN EKIP BUNLAR TAKIMA ZARAR VERIYOR YALÇIN GITTI ADEM AYAĞINI KALDIRMIYOR. HOCA DA BUNUN FARKINDA 2 YARI OYUNA SOKUYO..
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Bencede Adem takıma zarar vermektedir.Oyuna sonradan girdiği halde orta saha çizgisinde durup elleri belinde savunmayı izliyor.Boutaib bile kale önünde savunmaya yardım ederken Adem efendi orta sahadan sinema seyrediyor.Derhal yalçınla beraber gönderilmeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (6 yıl önce)
    bu maksatlı basında çıkan söylemlerin tek amacı var. oda adil gevrek' e yönelik eylemdir.. takım bi süperlige çıktı ve süperligin gelirleri de çok olunca malatya basını' da bazı kişilerin taşaronluğunu yapıp adil gevrek' i nasıl deviririzin hesabına gidiyo.. tek amaç bu
    0
    0
    Yanıtla
  • Adnan (6 yıl önce)
    Sen Malatyalı olmamalısın yada basket maçına bakıyon
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (6 yıl önce)
    Bu adam Malatyaspora zarar vermektedir. Takım oyununu bozmaktadır. Rakip takımın ve Kendi takım arkadaşlarının emeğini sabote etmektedir. Sadece kendisi için ve faul yaptırmak için oynamaktadır. Bu adam oyundayken takım eksik oynamaktadır. Diğer oyunculara da kötü örnek olmaktadır. Seyretmek ise tam bir eziyettir. Bu haberin doğru olmasını ümit ederim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malik Atasoy (6 yıl önce)Vatandaş isimli kullanıcı yorumuna
    Adem üst üste 2 maçı (Trabzon ve G.Birliği) tek başına aldı. Kim için aldı? Tabii ki ekmek yediği Malatya için aldı. Lütfen tüm oyuncularımıza sahip çıkalım. Böyle karalamakla iş olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nihat TUNÇ (6 yıl önce)Vatandaş isimli kullanıcı yorumuna
    Kendini yere çok atıyor yavaş bir oyuncu kırmızı kartları görürse olan Malatyamıza olur.
    0
    0
    Yanıtla