SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adem, 'Yorumsuz' Başlığıyla Paylaştı

0
Güncellendi - 2018-03-05 16:05:25
Adem, 'Yorumsuz' Başlığıyla Paylaştı
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un forvet oyuncusu Adem Büyük, Atiker Konyaspor karşılaşmasında dizine aldığı darbeyi paylaştı.

  ‘Yorumsuz’ ifadesiyle dizine aldığı darbeyi sosyal medyada paylaşan Büyük, darbe sonrası acı içerisinde yerde kalmıştı.

  Opta'nın verilerine göre, Avrupa'nın 5 büyük ligi ve Süper Lig'de en sık faul yapılan isimlerin araştırıldığı listede Adem Büyük dördüncü sırada yer almıştı. 30 yaşındaki yıldız oyuncuya ortalama 22 dakikada bir faul yapıldı.

  Evkur Yeni Malatyaspor-Atiker Konyaspor karşılaşmasında, Konya ekibi karşılaşmada 16 kez faul yaptı. Dizine aldığı darbeyle yerde kalan Adem Büyük, maçtan sonra dizinde oluşan yarayı paylaştı.

  Adem Büyük, bu sezon 18 karşılaşmada bin 417 dakika görev aldı. 16 karşılaşmada ilk 11’de sahaya çıkan tecrübeli futbolcu 2 gol atarken, 4’te asist yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • arapgirli (6 yıl önce)
    malatya halkı size minnettar takım olarak iyi mücadele ediyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (6 yıl önce)
    Takımımız için fedakarlık gerekiyor,bir iki maçlık idare etmek lazım,Ademin ilerde top tutması iyi ama,fazlada ayağında kaldımı faule maruz kalıyor,hakemlerde çoğu zaman inanmıyor,ilerde oynayanların pozisyonları takip etmesi lazım tabiki top ayaktan erken ÇIKARSA...................
    0
    0
    Yanıtla
  • Kral44 (6 yıl önce)
    Valla helal olsun bizde maça gitmeyiz. Bunuda unutmayız
    0
    0
    Yanıtla
  • suat dayı (6 yıl önce)
    ademciğim hırsından ve mücadelenden dolayı sana minnettarız. ama sana şunu diyeceğim, rakibe bir çalım atıyorsun, ikinci çalımı da atıyorsun, burada topu ayağından çıkaracağına , üçüncü çalıma giriyorsun, işte burada faule maruz kalıyorsun. topun sibobunu mu arıyorsun yeğenim be...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Ayıp ayıp takımın böyle bir zamanda ihtiyacı olan seyirciyi bu kadar pahalı biletlere nasıl bu stada getireceksiniz bilmiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tekin (6 yıl önce)
    Adem kardeşim imize geçmiş olsun.sen kral bir adamsın Adem.
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (6 yıl önce)
    Fırsatçılık yapıyor daha bitmiş bir şey yok neye güveniyor başkan
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet karaaslan (6 yıl önce)
    Adem kardeşim çaban için çok tşk.ler.geçmiş olsun dilerim kısa zamanda iyileşirsin..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet karaaslan (6 yıl önce)
    Adil gevrek , bilet fiyatları için çok tşk.ler. Ligde kaldık, artık seyirci desteğine gerek kalmadı.. Bence Gs in maç biletleriyle aynı yapmanızı isterdim.. Hafta sonu bakalım ne kadar seyirci gelecek.ama ben gelmeyeceğim..
    0
    0
    Yanıtla
  • Fenerbahçeli Malatyalılar (6 yıl önce)
    Adil Gevrek misafir seyirci için 130 lira bilet fiyatı koymuş. gs ve bjk için 7.5 TL iken Fenerbahçe'ye 130 tl olması kendisinin tarafını belli etmiştir. Fenerbahçe taraftarı bunun hesabını tribünde kendisinden soracaktır!
    0
    0
    Yanıtla
  • f.bahçeli malatyalı kardeşim büyük maç seyredeceksen biraz elini cebine koy 1 2 maç ödemeyle bir şey olmaz bak dar bütçeyle kısıtlı imkanlarla buralardayız hani maddi imkanlar biraz daha iyi olsa pirimler zamanında ödense iyi olmazmı MALATYASPORUMUZA başarılar haydi bileğine kuvvet şimdi MADDİ MANEVİ desdek zamanı
    0
    0
    Yanıtla
  • vahap (6 yıl önce)
    sayın editör malatyaspor yönetiminin fenerbahçe maçı için açıklamış olduğu bilet fiyatralrını haber yaparmısınız sayın adil gevrek sanırım dünya yıldızlarını getirecek
    0
    0
    Yanıtla