SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Adeta Bir Destan Yazdık"

0
Güncellendi - 2016-10-26 23:12:58
A- A+ PAYLAŞ

  • Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, AKP İl Başkanlığı'nı ziyaret etti ve burada bazı açıklamalarda bulundu..

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, “15 Temmuz'da yaşanan darbe girişiminde milletimiz kendi iradesinin yanı sıra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da sahip çıkmıştır” dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ile AKP Malatya İl Başkanlığını ziyaret etti. Burada İl Başkanı Hakan Kahtalı Malatya’daki parti çalışmaları hakkında Bakan Özhaseki'ye bilgi verdi.

Daha sonra toplantı salonuna geçen Bakan Özhaseki, burada yaptığı konuşmada darbe girişimi gecesinde Malatya halkının tüm Türk halkı gibi büyük bir mücadele verdiğini söyledi. Darbe girişiminin başarıya ulaşamamasında en büyük etkinin halk olduğunu vurgulayan Özhaseki, “Malatya halkının 15 Temmuz gecesi ortaya koyduğu performans takdire şayandır. Bakınız biraz önce bir kardeşimiz geldi. ‘Ben Recep Tayyip Erdoğan sevdalısıyım’ dedi. 15 Temmuz gecesi bu millet kendi iradesine sahip çıkarken, ülkesine sahip çıkarken bir taraftan da liderine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıktı” şeklinde konuştu.

AKP Malatya il teşkilatında fesihlerin yaşanmamasının önemine de vurgu yapan Özhaseki, “Bütün teşkilat mensuplarımız yaptıklarımızı övünerek anlatabilirler. Bizler 14 yıldır iktidardayız ve her alanda adeta bir destan yazdık. 2002 yılı bu ülke için bir dönüm noktasıdır. Bizler eğitim, sağlık, ekonomi alanlarında çok başarılı olduk” diye konuştu.

Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ise “Bugün Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'mızın 23 il bünyesinde yapmış olduğu çalışmalarda cazibe merkezleri içeresinde olan Malatya ile ilgili yapabileceğimiz çalışmaları burada yerinde tespit etmek üzere Malatya’mıza geldiniz. Hoş geldiniz sefalar getirdiniz” ifadelerini kullandı.

iha

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI MEHMET ÖZHASEKİ, AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÖZNUR ÇALIK İLE AK PARTİ MALATYA İL BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ. (YAKUP ARKIN/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (7 yıl önce)
    SAYIN BAKAN BİLİYORUZ DESTANI HALK YAZDI DA, PARTİNİZ HALKA KURŞUN SIKANLARA YILLARCA NİÇİN DESTEK VERDİ. HİÇ BUNDAN BAHSETMİYORSUNUZ. NASIL DA TEREYAĞIN DAN KIL ÇEKER GİBİ SIYRILDINIZ. OYSA YILLARCA YAN YANA, KOL KOLA İDİNİZ BU ÖRGÜTLE.
    0
    0
    Yanıtla