SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Adi Bir Komplo..'

A- A+ PAYLAŞ

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’a olduğu iddia edilen kaset görüntüleri partide şok etkisi yarattı.

İddia edilen kasetin internet sitelerine düşmesinin ardından parti kurmayları acil bir toplantı gerçekleştirerek durum değerlendirmesi yaptı.

CHP Genel Saymanı ve Parti Sözcüsü Mustafa Özyürek, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın olduğu iddia edilen kasetin görüntüleri hakkında ANKA’ya konuştu. Bir değerlendirme yaptıklarını belirten Özyürek, bugün bir açıklama yapabileceklerine işaret etti. Mustafa Özyürek,
"Bakıyoruz, bakacağız. Şu aşamada bir şey söyleyemem. Akşam saatlerinde bir açıklama yapacağız" diye konuştu.

-"BELDEN AŞAĞIYA SİYASET"-

CHP İstanbul Milletvekili Çetin Soysal da, "Yorum yapmak istemiyorum. Belden aşağıya çirkin siyaset anlayışı kabul edilemez" dedi.

-"ADİ BİR KOMPLO, HESABINI SORACAĞIZ"-

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen de, "Adi bir komplo. En adi bir komplo. Böyle ahlaksızlık, şerefsizlik olur mu? Başbakan için de neler söylüyorlar" diyerek tepkisini dile getirdi. Referandum ve kurultay öncesi böyle bir olayın gündeme getirildiğine işaret eden Sevigen, "Ayak oyunu oynuyorlar. Adi ve ahlaksızca bir komplo bu" ifadesini kullandı. CHP’li Sevigen, bunu yapanlardan hesap soracaklarını belirterek, "Ortaya çıkaracağız, hesabını soracağız" dedi.

-KAŞIMAYA GEREK YOK-

CHP Manisa Milletvekili Şahin Mengü ise, "Bu ahlaksız dediğimiz grubun oyununa hep beraber gelmeyelim. Hukuki dava açıldı. Gerekli yasal işlemler yapıldı. Kaşımaya gerek yok" diye konuştu.

-BAYKAL’IN DİKKAT ÇEKEN SÖZLERİ-

Bu arada Deniz Baykal’ın dünkü CHP Parti Meclisi(PM) toplantısı öncesinde düzenlediği basın toplantısında, "Herkesin sabah kalktığında gözaltına alınabileceği, herkesin özel konuşmalarının da kayıt altına alınıp yayımlanabileceği Türkiye’deki düzen, insan haklarının, demokrasinin, hukukun çok büyük ölçüde zaafa uğratıldığı bir düzendir. Bu sürece de bir sivil darbe süreci adının verilmesi hiç de yanlış değildir" şeklindeki sözleri dikkat çekmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız