SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adı Halk Yürüyüşü Ama..

A- A+ PAYLAŞ

Atatürk'ün Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nce organize edilen ' Yurtta Birlik Dünyada Barış Atatürk'ü Anma Gençlik Koşusu ve Halk Yürüyüşü' yapıldı. İnönü Caddesi Öğretmenevi önünde başlayan, yeterince duyurulmadığı için halkın haberdar olmadığı, tamamına yakınını öğrenciler ile sporcuların oluşturduğu yaklaşık bin kişinin katıldığı yürüyüş Atatürk Caddesi güzergahından Atatürk Anıtı önüne kadar devam etti.

YÜRÜYÜŞ BÖLÜMÜ..
Halk Yürüyüşüne Vali Halil İbrahim Daşöz, Vali Yardımcısı Bayram Öz, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf İzzettin Cengiz, Polis MYO Müdürü Recep Özmen, Müftü Bekir Gerek, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Bayansalduz, DSİ Şube Müdürü Mehmet Albostan, Valilik Özel Kalem Müdürü Ali Baran ile diğer bazı kurum yetkilileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile öğrenciler katıldı.

Polis MYO boru- trampet takımı eşliğinde yapılan yürüyüşün tamamlanmasının ardından Atatürk Anıtına çelenk sunuldu.

Vali Halil İbrahim Daşöz, yaptığı kısa konuşmada, "Türkiye’nin her karışı şehitlerimizin kanlarıyla sulanmıştır. Aziz Atatürk'ün çağdaş uygarlık seviyesine yükselme hedefi gençliğin en asli görevi olmalıdır. Ülkenin güçlü hale gelmesinde en büyük etkenin ilim ve fen olduğu unutulmamalıdır. " dedi.

KOŞU BÖLÜMÜ..
Bu arada Öğretmenevi önünden başlayarak Atatürk Anıtı’na kadar süren halk koşusu erkekler, büyük, genç ve yıldızlar ile bayanlar kategorisinde yapıldı.

30 sporcunun katıldığı yarışmada dereceye girenlere kupa ve başarı belgesi verildi.

Bayanlar
1.Kübra Nur İnan
2.Nilay Onuk
3.Ayça Bayansalduz

Erkek Yıldızlar
1.İsmail Genç
2.Fatih Kaplan
3.Mehmet Başpınar

Erkek Gençler
1.Barış Kılıç
2.Mehmet Keleş
3.Hikmet Aktaş

Erkek Büyükler
1.Mehmet Büyükkara
2.Erhan Nuh Özdemir
3.Aliseydi Koşar

Tören, halk koşusunda dereceye girenlere kupa ve başarı belgelerinin verilmesi ve toplu olarak halay çekilmesi ile sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız