SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adı Yeşilyurt Ama!.

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:53:37
Adı Yeşilyurt Ama!.
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt İlçe Sağlık Müdürlüğü, Battalgazi’ye sınırları içerisinde bulunan Sağlık İl Müdürlüğü Hizmet binasına, Battalgazi İlçe Sağlık Müdürlüğü ise Hanımın Çiftliği Mahallesinde bulunan Sağlık Merkezi'ne taşınıyor.

Yeşilyurt Sağlık Müdürlüğü Battalgazi’de faaliyet verecek. İl Sağlık Müdürlüğü, Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği ile Acil Servis birimlerini bünyesinde toplayan eski Tekel Başmüdürlüğü binası yeni bir düzenlemeyle Yeşilyurt İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne de tahsis edildi. Yer seçiminin iki açıdan yanlış olduğunu vurgulayan şehir plancıları “ Onbinlerce dönüm araziye sahip olan ve sınırları Akçadağ ile Doğanşehir’e kadar uzanan bir ilçenin sağlık hizmeti binasının Battalgazi ilçesinde yer alması tam bir komedi.  Şehrin batıya doğru gelişmesi sürüyor. Özel sektör eliyle sürdürülen bu gelişmeye kamu kurumlarının da öncülük etmesi gerekiyor. Kamu binaları çekim merkezidir. Alt ve üst yapılarıyla birlikte gelişmeye açık, ilçe sınırları içerisinde yaşayan en uç noktadaki vatandaşın gerek zaman gerekse de ulaşım açısından kolaylıkla ulaşabileceği noktalara kurulmalı. Bu planlamalar, orta ve uzun vade de kent merkezindeki sıkıntıları da çözer. Ama görülüyor ki yöneticiler hala günü kurtarmakla meşgul” diyerek yerel yöneticilerin orta ve uzun vadeli düşünmediklerini iddia ettiler.

ARŞİV FOTO: İl Sağlık Müdürlüğü, Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği ve Acil Servis Hizmetleri birimlerinin bulunduğu bina..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız