SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adil Gevrek Trafik Kazası Geçirdi

0
Güncellendi - 2017-12-08 01:46:57
Adil Gevrek Trafik Kazası Geçirdi
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un Kulüp Başkanı Adil Gevrek, İstanbul’da özel aracıyla kaza yaptı.

Ambulansla hastaneye kaldırılan Gevrek’in boynundaki incinmeden dolayı bir süre gözetim altında tutulduğu ve daha sonra taburcu edildiği belirtildi. Edinilen bilgiye göre geçen salı günü Üçüncü Köprü Boğaz Yolunda Malatyalı iş adamı Nadir Göksu ile birlikte aracıyla seyir halindeyken yağıştan dolayı kayganlaşan yolda aracının kontrolünü kaybeden Gevrek, bariyerlere çarparak bir süre sürüklendi.

Ağır maddi hasarın meydana geldiği araçtan çıkarılarak ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan Gevrek’in burada kontrol altına alındığı ve ilk belirlemelere göre boynunda aldığı darbeye bağlı olarak incinme meydana geldi.

Kazayla ilgili İHA’ya konuşan Başkan Adil Gevrek, “Maalesef bir kaza geçirdik. Allah’a şükürler olsun önemli bir şeyimiz yok. Yol biraz kaygandı ve bir anda araç kayganlaşan yolda kaydı. Emniyet kemerimizin takılı olması daha büyük bir olumsuzluğun önüne geçti. Allah’tan daha alacak nefesimiz varmış. Arayan soran herkese teşekkür ediyorum. Önemli bir şeyimiz yok” diye konuştu.

Bu arada, EYMS'nin resmi internet sitesinde de kazayla ilgili bilgi ve Gevrek'in şu açıklaması yeraldı:

"Başkanımızın sağlık durumu iyi

Başkanımız Adil Gevrek Salı günü Florya'da düzenlenen bir toplantı sonrası gece saat 01:00 civarı kendi özel arabası ile yağmur sebebi ile kayganlaşan zeminde direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yapmıştı.

Yaşanan kazayı basın ve yakın çevresi ile paylaşmak istemeyen Başkanımız Adil Gevrek, konunun basına yansıması nedeni ile bir açıklama yaptı. 

Başkanımız Adil Gevrek 

“Korkulacak ciddi bir durum yok. Yoğun ve yorgun olduğumuz bir günün finalinde maalesef yağmurda kayganlaşan zeminin kurbanı olduk. Evet ciddi bir kazaydı ama ufak sıyrıklar ve maddi hasarla ucuz atlattık. Kazanın sıcaklığı ile oluşacak sıkıntıların önüne geçmek için sabaha kadar hastanede gözetim altında kaldık. Boynumda incinme dışında çok şükür bir sorun olmadığını söylediler. Sayısız telefon ve mesaj aldım herkesten Allah razı olsun. Çok şükür iyiyim ve işimin başındayım” dedi."

GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI

Bu arada, Evkur Yeni Malatyaspor kulübü başkanı Adil Gevrek’in geçirdiği trafik kazası nedeniyle bazı kulüpler ‘geçmiş olsun’ mesajları yayınladı.

Göztepe Spor Kulübü’nün açıklamasında, “Trafik kazası geçiren ve yapılan kontrollerinin ardından taburcu edilen Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe Spor Kulübü’nden ise “Evkur Yeni Malatyaspor’un Kulüp Başkanı Sayın Adil Gevrek’in trafik kazası geçirdiğini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Geçirdiği kaza sonrası bir süre gözetim altında tutulduktan sonra taburcu olduğunu öğrendiğimiz Sayın Adil Gevrek’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” açıklaması yapıldı.

iha- Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • VAİZOĞLU 44 (6 yıl önce)
    GEÇMİŞ OLSUN MESAJI GÖNDERDİM SAYIN EDİTÖR! NE OLDU UNUTULDUMU YOKSA SAKINCALI BİR TARAFIMI VARDI DA YAYINLANMADI???
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ (6 yıl önce)
    Geçmiş olsun .Sayın başkanım .
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdem (6 yıl önce)
    Sayın başkanımıza geçmiş olsun. Tez zamanda sağlığına ve görevine kavuşur inşaallah...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Gelen (6 yıl önce)
    Geçmiş olsun Başkanım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aspuzulu (6 yıl önce)
    Allah esirgesin başkanım
    0
    0
    Yanıtla
  • porgalı (6 yıl önce)
    büyük geçmiş olsun büyük başkan...
    0
    0
    Yanıtla
  • maho (6 yıl önce)
    Araba dandik olsaymış şimdi başkansız kalmıştık..Gecmiş olsun..
    0
    0
    Yanıtla
  • Enes (6 yıl önce)
    Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın
    0
    0
    Yanıtla