SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Adil Hakem İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:09:44
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekibi Yeni Malatyaspor Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, “Adil yönetim gösterecek hakemlerin tayinini istiyoruz” denildi.

Yazılı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Ne gariptir ki, oynadığımız tüm maçlarda oluşan hakem hatalarının tamamı aleyhimize gelişmektedir. Önceleri klasik hakem hatası olarak gördüğümüz hatalar, artık haddini aşmış ve kulübümüzün hedeflerine zarar vermeye başlamıştır. Şunu tüm spor kamuoyunun bilmesini istiyoruz ki; bu olaylar karşısında bugüne kadar ki suskunluğumuz acizliğimizden değil, saygımızdan, asaletimizdendir. Yeni Malatyaspor Kulübü asla sahipsiz değildir bilakis 2 milyon insanın ortak sevdasıdır. Bu kulüp bize 2 milyon insanın emanetidir ve bu emanetin hakkını her türlü platformda savunmak da bizim boynumuzun borcudur. Böyle büyük bir şehir ve camianın kaderiyle oynamaya kimsenin hakkı yoktur.”

Balıkesirspor ile 4. haftada oynadıkları karşılaşmayı yöneten hakem Serdar Akkoçoğlu’nun da sert bir dille eleştirildiği açıklamada, “Akkoçoğlu'na sormak istiyoruz: Altın gol uygulamasına tekrar geçildi de bizim kulübe tebliğ edilmedi mi? Acaba rakip golü bulmasa, müsabaka hiç bitmeyecek miydi? İlk yediğimiz golde rakibin açık faulünü görmeyen hakem, ikinci gol öncesi olmayan faulü nasıl görmüştür? Merak ediyoruz. Artık bu maçın aleyhimize cereyan eden hakem hatalarının son olduğu maç olarak kalmasını istiyoruz. Adalet istiyoruz. Asla kimseden yardım istemiyoruz. Federasyonumuzdan bu haftadan itibaren tüm maçlarımıza tecrübeli ve adil yönetim gösterecek hakem tayini istiyoruz. İlk kez ikinci ligde maç yöneten hakem istemiyoruz. Bütün maçlarımızı kayıt altına aldırıp bundan sonraki süreçte aleyhimize oluşacak art niyetli hataları Federasyonumuza taşıyacağımızın ve hakkımızı sonuna kadar arayacağımızın bilinmesini istiyoruz” ifadelerine yer verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız