SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Adil Hizmet Gelecek'

A- A+ PAYLAŞ

SP Belediye Başkan adayı Mehmet Yaşar Çerçi, Beydağı bölgesinde miting yaptı, mahalle gezilerini sürdürdü. Çerçi, 82 mahalleye adil hizmet verileceğini bildirdi.

Çerçi'nin çalışmalarına ilişkin olarak yayınlanan bülten şöyle:

"* Beydağı'nda miting
Saadet Partisi Malatya Belediye Başkan Adayı Mehmet Yaşar Çerçi, İl Başkanı Mehmet Asiltürk, Merkez İlçe Başkanı Ramazan Acar, Beydağı Mahallesinden Yapılan Açık Hava Toplantısına Katıldılar.

Çelikhan Köyleri Derneği Başkanı Mustafa Çelik ve yönetiminin Kurulu Tarafından Düzenlenen Açık Hava Mitingine Yaklaşık 1.500, Kişinin katıldığı mitingde Kentsel Dönüşümde Mağdur Olan Vatandaşlar çerçi’yi alkışlar eşliğinde sevgi gösterileriyle karşıladılar.

Başkan Adayı Mehmet Yaşar Çerçi, Gittiği her yerde kalabalık vatandaşların coşkusuyla karşılanırken atılan sloganlarda “ Halkın Başkanı Çerçi” söylemleri herkesin ağzında gezmesi dikkat çekiyor.

Saadet Partisi Malatya Belediye Başkan Adayı Mehmet Yaşar Çerçi, Beydağı Mahallesindeki açık hava toplantısında halka hitaben yaptığı konuşmasında; Kentsel dönüşüm Projesindeki Beydağı Mahallesi sakinleri mağdur edilmiştir. Bu açıkça görülmektedir. Biz göreve gelir gelmez bu bölgede kentsel dönüşümden mağdur olan vatandaşlarımızın haklarını geri vereceğiz. Burada vatandaşlarımız mağdur olmayacak. Rızalarını almadan bir iş yapmayacağız.

Kentsel dönüşümde Mağdur olan hemşerilerimizin mağduriyetlikleri göreve gelir gelmez bir an önce çözeceğiz.

Doğal olarak insanlarımız çileden çıkıyor. Bu adaletsizliktir, bu haksızlıktır, onları daha mutlu edecek çözümler bulunmalıdır. Beydağı mahallesi hemşerilerim sizler bu bölgede kendi gücünüzle ve kendi imkânlarınızla yaptığınız evleri sizlere çok görüyorlar.

Burada eğer kentsel dönüşüm yapılacaksa tabiî ki öncelikle sizlerin rızalarınızın almaları gerekiyor. Burada yapılacak projelerde sizlerin 45 metrelik eviniz varsa size 45 metrelik ev vermek zorundalar, Eğer 2 katınız varsa sizlere 2 kat vermek zorundalar ama vatandaşımızın 90 metrelik bir evi var 130 metrelik bir evi almak isterse o vatandaşımız farkını vererek evini alacak. Buradaki insanları mağdur etmemelidir. Yok, veremiyorsan burada yaşayan insanlarla oturur konuşursun çoğunluk yok derse buraları imara açarsın ama kimseyi mağdur etmeden yapılacak iş her kesimin memnun olacağı bir karar olmalı.

Biz göreve geldiğimizde onlar gibi hemşerilerimizi mağdur etmeyeceğiz. Bu durum karşısında Allahın izniyle 29 Marttaki seçimi sizlerin desteğiyle biz kazanacağız, hem de yüksek bir oyla mazbatamızı alır almaz ilk meclis toplantımızda tek madde ile toplanacağız. Konusu da kentsel dönüşüm projesiyle toplanacağız zülüm yapan projeyi iptal edeceğiz.

Çünkü halkın gücü karşısında hiçbir şey duramaz hele haklının karşısında hiç kimse duramaz. Meclisimiz güçlü olacak inşallah başkaları meclisi rant dağıtmak için toplarlar biz mazlumlara hak dağıtmak için toplayacağız. Bu konuda kararı verecek meclisimizdir, Bu kararı erteleyeceğiz sonra o projeleri önümüze koyacağız arsa durumlarını önümüze koyacağız. İnsanlarımızın evlerine karşı ev. Arsalarına karşı arsa ve borçsuz bir şekilde çözüm bulacağız. Biz halkımızı mağdur etmeyeceğiz biz hemşerilerimize hizmet için geleceğiz onlar gibi hemşerilerimize zülüm yapmayacağız. “ dedi.

* Çerçi’ye Mahallelerde Büyük İlgi
Saadet Partisi Malatya belediye Başkanı Mehmet Yaşar Çerçi, beraberinde İl Başkanı Mehmet Asiltürk ile birlikte Tandoğan ve Göztepe, Battalgazi Mahallelerinde seçim toplantılarına Katılarak Burada Mahalle Sakinleriyle Bir Araya Geldi.

Belediye Başkan Adayı Çerçi, Mahalle Sakinleri Tarafından Yoğun ilgiyle karşılanırken Kendisine Gösterdikleri İlgiden Dolayı Mahalle Sakinlerine Teşekkür Etti.

Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Asiltürk mahallelerde yaptığı Konuşmasına şöyle Devam Etti; “ Yaklaşan yerel seçimlerde keşke ellerim kırılaydı da oy vermeyeyim dememek için mutlaka tercihimizi düzgün yapmak zorundayız.

Biz saadet Partisi adayımızla beraber diyoruz ki kapısı arkasına kadar sizlere açık olacak bir belediye başkanı olacak. İnsanlarımız güçsüzde olsa haklıysa hakkını alacak. İnsanlarımız güçlüde olsa haksızsa haksız olduğu o haksızlığı alamayacak. Haksızlığın karşısında dimdik duracağız. Haklının emrinde olacağız. Haklı kim olursa olsun ister güçsüz olsun ister güçlü olsun devamlı haklının tarafında olacağız. Böyle bir Belediye yöneteceğiz bütün mahallelerimize eşit mesafede olacağız. Ayrım yapmayacağız ister bize oy versin ister oy vermesin. aynı mesafede olacağız çünkü belediye başkanlığını kazandıktan sonra Adayımız Sayın Mehmet Yaşar Çerçi, siyasi kimliğini çıkarıp tüm Malatya ya hizmet edecek.” dedi.

Saadet Partisi Malatya Belediye Başkan Adayı Mehmet Yaşar Çerçi, Konuşmasını Şöyle Devam Etti.” Yaklaşık bir aydır sizlerin bizlere gösterdiği teveccühle artık evlere sığmıyoruz mecburen dışarıda miting şeklinde yapıyoruz. Bu gösterdiğiniz teveccühe çok teşekkür ediyoruz. İnsanların bu teveccühünü inşallah boşa çıkarmayacağız. İnşallah göreve geldiğimizde 82 mahallemize adil hakkaniyetli hizmet getireceğiz.

Malatya’mıza yapılan vagon onarım fabrikası da elimizden gitti. Neymiş ulaştırma bakanı Erzincanlıymış. Vagon onarım fabrikası Erzincan’a gitti. Malatyalı Siyasiler Bir fabrikaya sahip çıkamadılar. Şeker fabrikası Tekel fabrikası kapatıldı. Sizler asli görevinizi yapın sana. Milletvekilleri başka işlerle uğraşmaktan herhalde fırsat bulamadılar. İşleri Malatya Belediye Başkanını tayin etmek için her işlerini bıraktılar. biz kimi istersek bu halk kuzu, kuzu seçerler ama onların bilmediği bir şey var halkımız dayatmaya gelmez Mevcut Belediye Başkan adayı Cemal Akın ne dedi benim üzerimi çizdiler benden beklediklerini alamadıkları için dedi. Kim dedi mevcut Belediye Başkanı dedi.

Niye çıkıp sen nasıl böyle bir şey söylersin bizi halkın karşısında suçlu durumuna düşürüyor demediler. Demek ki bunları bunu yapmışlardır ki sesleri çıkmıyor. Biz nasıl hizmet için yola çıktıysak öylede Malatyamızı hizmet edeceğiz dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız