SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Adil Hizmet İçin..'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, Malatya'yı Türkiye'de ilk 10 il arasına sokmak ve bölge lideri yapmak için çalışacaklarını söyledi.

Çakır'ın çalışmalarına ilişkin partisince yayınlanan bülten şöyle:

"* Hizmette güç birliği
Çakır: İlimizi Türkiye’de ilk on il arasına sokmak için, bölgemizin lideri yapmak için hep birlikte çalışacağız.
Yıllardır Malatya kamuoyunda ticaret yaptık, sivil toplum kuruluşu temsilciliği yaptık, siyasi parti temsilciliği yaptık, yıllarımızı bu şehirde geçirdik. Sizler beni, ben de bu şehri iyi tanıyorum. Yaptıklarımız ve yapacaklarımız, yaşantımızın bir yansımasıdır.

Ben değil, biz anlayışıyla hareket ederek, bütün engelleri aştık, aşacağız. Kendi menfaatlerimiz doğrultusunda hareket etmedik, “Ekşi yemedik ki karnımız ağrısın” Yapılan çalışmalar, çoğunluğu ilgilendiren herkesin faydalanabileceği projeler olursa herkes destek olur. Bizde öyle yapıyoruz, onun için hep tercih edilen bir parti, bir anlayış olarak yolumuza devam ediyoruz. Biz, bir değil, bin değil, yüz binler için taşın altına elimizi koyduk. Dik durduk, dikleşmedik. Toplumumuzun menfaatine olan çalışmaları politika malzemesi yapmadık.

İçinde bulunduğum siyasi partim ile kader birliği yapmış bir insan olarak, bu çatı altında bu ülke için gecesini gündüzüne katan bir anlayışın temsilcileri olduk. Gerek milletvekilleri, gerek parti teşkilatı, kadın kolları, gençlik kolları, mahalle temsilcileri, gerek oluşturduğumuz genç dinamik encümen ekibimizle ezmedik, ezilmedik, dayatmadık, dayatmaya müsaade etmedik. Temelimize adalet ve kalkınmayı koyduk. Ak ellerle, ak yüreklerle, ak yarınlar için durmak yok yola devam dedik.

* Özsan sanayi sitesi esnaflarla kahvaltı
Özsan sanayi sitesinde sabah kahvaltısında esnaflarla bir araya gelen Ahmet Çakır sanayi esnaflarının sorun ve sıkıntılarını dinledi. Yapacağı projeler ile ilgili bilgiler verdi. Çakır, esnaf gezileri sırasında bir esnafın nostalji eski model üzerini kestirdiği murat marka aracına bindi.

Sabahın erken saatlerinde başlayan seçim çalışmaları gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ediyor.

* Şeker İş sendikası ziyareti
Ak Parti belediye başkan adayı Ahmet Çakır, Şeker iş Malatya şube başkanı Nuri Murat, yönetim kurulu üyeleri ve sendika üyeleriyle bir araya geldi. Ak Parti belediye başkan adayı Çakır, öğle yemeğini şeker fabrikası çalışanlarıyla birlikte yedi. Sorun ve sıkıntıların konuşulduğu ziyarette çalışmaları hakkında bilgiler verdi destek istedi.

* Babuktu mahallesi, Ahmet Yesevi mahallesi ve Tandoğan mahallesi
Akşam seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Babuktu mahallesinde gerçekleştirilen toplantıya Milletvekili Ömer Faruk Öz, Belediye başkan adayı Ahmet Çakır ve merkez ilçe başkanı Celal Ekici katıldı. Aşırı soğuğa rağmen katılımın yüksek olması dolayısıyla açık alanda gerçekleştirilen toplantıda sinevizyon eşliğinde tanıtım ve sunular yapılarak, projeler hakkında bilgilendirme yapıldı.
Daha sonra Ahmet Yesevi mahallesindeki toplantıya geçen Ahmet Çakır ve Öz, mahalle sakinlerine yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi, destek istedi. Sorunları mahalle mahalle tespit ettiklerini belirten Çakır, eşit bir hizmet anlayışıyla çalışacaklarını ifade etti.

Son olarak Tandoğan mahallesinde gerçekleştirilen toplantıya il başkanı Mustafa Şahin ve Ahmet Çakır birlikte katıldı. Çoşkulu bir katılımın gerçekleştiği Tandoğan mahallesindeki toplantıda konuşmalar sık sık sloganlarla kesildi. Konuşmalarda yapılacak hizmetlerin ayrım yapılmadan adil bir şekilde gerçekleştirileceği ifade edildi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız