SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Adil Yargılama' Konuşulacak

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:40:15
'Adil Yargılama' Konuşulacak
A- A+ PAYLAŞ
 
Küçük Millet Meclisi, Malatya Belediyesi'nin katkıları ile düzenlediği “Anayasamızı Hazırlıyoruz" programında bu ay “Adil Yargılanma ve Hak Arama” konuları ele alınacak.  Sanatçı Lale Mansur konuk olacağı program, 25 Şubat Cumartesi günü yapılacak.
 
Konuyla ilgili Malatya Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şöyle ; 
 
“Anayasamızı Hazırlıyoruz / Halk Konuşuyor, TBMM dinliyor ” tartışma programı, 25Şubat 2012 Cumartesi günü saat 14.00’de Vilayet arkasında bulunan İl Özel İdare Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek.
 
Yeni ve demokratik bir anayasa oluşturma sürecinde, demokratik ve kalıcı bir anayasanıntartışıldığı programa bu ay konuk olarak Sanatçı Lale Mansur katılacak.
 
Ayda bir yapılan ve her ay farklı bir konunun konuşulduğu tartışma programının Şubat ayı tartışma konuları ise “Birey Hak ve Özgürlükleri-3: Adil Yargılanma ve Hak Arama” olarak belirlendi.
 
Türkiye geneli tüm illerde yapılan ve 12 ay sürecek tartışma programlarında oluşturulan görüşler, TBMM’ye iletilecek. "

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız