SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adım Adım Dibe! 0-0

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, İnönü Stadı'nda Kasımpaşa ile karşılaşıyor. Stadda 7 bine yakın taraftar maçı izledi. Maçı izleyenler arasında AKP milletvekilleri Öznur Çalık, Mücahit Fındıklı, İhsan Koca ile Pazar günü belediye başkanlığına seçilen Ahmet Çakır da yeraldı. Çakır "Büyük Başkan" tezahüratlarıyla karşılandı. Çakır, milletvekili Çalık ve Fındıklı ile maçı izlerken, milletvekili Koca taraftarların arasında izlemeyi yeğledi. Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz de, maçı 91 Bin Dev Öğrenci Projesi'ndeki bir kısım öğrenciyle birlikte Maraton Tribünü'nden izledi. PFDK'dan 30 gün hak mahrumiyeti cezası alan Malatyaspor başkanı Haşim Karadağ stada gelmedi. Karşılaşmada Malatyaspor ele geçirdiği çok sayıda gol fırsatını, forvet bölgesinde yalnız kalan ve beceriksiz bir gününde olan Serkan'la harcadı. Karşılaşmanın son bölümünde taraftarlar, Başkan Haşim Karadağ ve yönetim kurulu aleyhinde tezahürat yaptılar. Maç bittikten sonra, Malatyasporlu futbolcular tribünlere çağrılıp alkışlandı.

STAD: İnönü

HAKEMLER:Kuddusi Müftüoğlu, Mehmet Şahan Yılmaz, Nurettin Çiçek, 4. hakem Burak Astar

MALATYASPOR: Taylan, Mustafa Sert, Fatih, Serkan, Eren, Alper, Güngör, Tuncay, İlhan, Selim, Ergün,

YEDEKLER: Yk.Emrah, Mustafa Aslan, Mert, Güven, Nail, Volkan, Olcaytu,

KASIMPAŞA: Tolga, Ömer, Özgür, Andre, Sertan, Merthan, Askon, Yekta, Evren, Alpaslan, Erhan,

YEDEKLER: Yk.Haluk, Mehmet, Özgür Göktaş, Onur, Rıza, Murat, Uğur,

7. dakikada Malatyaspor atak geliştirdi. Ergün, aut çzgisinden bomboş durumdaki Serkan'a topu çıkaramayınca kaleci uzanarak tehlikeyi önledi.

8. dakikada Kasımpaşa defansının ofsayt diye duraklamasından yararlanan Serkan, cezaalanına girdi, ortaladı. Uygun durumdaki Eren ıska geçince, golü kaçırdı ve top taca çıktı.

13. dakikada Serkan'ın cezaalanına yaptığı ortada Evren topa ters bir vuruş yaptı. Kasımpaşa kalesine gitmekte olan topu kaleci son anda ayaklarıyla uzaklaştırdı.

20. dakikada Andre orta alandan aldığı topla Malatyaspor'lu oyunculardan birer birer sıyrıldı. Cezaaalanı çizgisi üzerinde kaleci ile karşı karşıya iken sert vurdu. Top direğin bir karış üstünden auta çıktı.

22. dakikada rakibine sert giren Malatyaspor'lu Selim sarı kart gördü.

30. dakikada Serkan'ın ortasından gelen topa Ergün vurdu. Top Kasımpaşa ağlarında kaldı. Ancak hakem Ergün'ün topu elle kaleye gönderdiği gerekçesiyle golü saymadı ve Ergün'e de sarı kart gösterdi.

39. dakikada Eren'in yaklaşık 25 metreden sert şutunda Kasımpaşa kalecisi Tolga iki hamlede topa sahip olabildi.

43. dakikada Eren'in ortaladığı topa Ergün kafaya yükseldi ve vurdu. Üstten aut.

45. dakikada Malatyaspor'da Ergün sakatlanınca, yerini Nail'e bıraktı. Ergün ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Hakem ilk yarıda oynanmamış süre olarak 2 dakikayı işaret etti.

İlk yarı 0-0 sona erdi.

53. dakikada Malatyaspor çok net bir gol fırsatından yararlanamadı. Eren'in ara pasıyla Serkan topla buluştu, kaleciyle karşı karşıya kaldı. Vurdu, kaleci ayaklarıyla uzaklaştırdı ve mutlak golü önledi.

65. dakikada rakibine faul yapan Malatyaspor'lu Eren sarı kart gördü.

68. dakikada Malatyaspor yine bir gol fırsatından yararlanamadı. Eren Nail'i topla buluşturdu. Kaleciyle karşı karşıya kalan Nail, vurmakta gecikince defans tehlikeyi uzaklaştırdı.

69. dakikada Kasımpaşa'dan Özgür'ün yerine Onur girdi.

70. dakikada hakeme itiraz eden Malatyasporlu Güngör sarı kart gördü.

73. dakikada Andre, 18 yayı üzerinden sert vurdu. Top Taylan'da kaldı.

74. dakikada Malatyaspor direğe takıldı. Fatih, kalecinin açıldığını görünce aşırtma bir vuruşla kaleye topu göndermek istedi. Üst direğe çarpan top auta çıktı.

75. dakikada Kasımpaşa'da Andre'nin yerine Murat girdi.

77. dakikada Serkan'ın ortaladığı topa Fatih gelişine vurdu. Kaleciyi de geçen top, direğin bir karış yanından auta çıktı.

85. dakikada Kasımpaşa'dan Serkan'ın yerine Uğur oyuna dahil olurken, Malatyaspor'dan İlhan'ın yerine Volkan girdi.

87. dakikada sol kanattan Alpaslan'ın ortaladığı topu Kaleci Taylan son anda parmaklarının ucuyla dokunarak, Uğur'un kafasından çeldi ve golü önledi.

Karşılaşmanın 4. hakemi 3 dakika uzatma süresi gösterdi.

90+1'de Volkan'ın ortaladığı topa Serkan kafayı vurdu. Top üst ağlarda kaldı.

90+2'de Kasımpaşa savunmasından topu kapan Nail, Serkan'ın önüne bıraktı, kaleciyle karşı karşıya kaldı, ancak kaleci gole izin vermedi.

90+3'de Kasımpaşa kontraatak geliştirdi. Onur sağdan ortaladı. Uğur bekletmeden vurdu. Kaleciyi geçen topu Selim kale çizgisinden çıkardı.

Maç 0-0 sona erdi.

HABER: Şenol YALVAÇ
FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız