SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Adım Geçiyor Ama..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya eski milletvekillerinden Namık Hakan Durhan, Haziran seçimleri öncesinde adının aday adayları arasında geçtiğini, ancak kendisinin böyle bir düşüncesinin olmadığını bildirdi.

Halen ciddi bir rahatsızlık nedeniyle tedavisi süren, 21. dönem MHP Malatya Milletvekili Durhan, 12 Haziran seçimlerinde aday olmayacağını şu açıklamada dile getirdi:

"12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesi Malatya’da yayın yapan yerel gazete, internet siteleri, radyo ve Tv’lerde ismim Milletvekili adayı veya aday adayı olarak geçmektedir.

Halkımızın bizlere gösterdiği teveccühten ve ilgiden dolayı teşekkür ederim. Ancak yapılacak bu seçimlerde milletvekili adayı veya aday adayı olmayacağımı Malatya kamuoyu ile paylaşmak isterim. Yapılacak seçimlerin ülkemiz için hayırlı olmasını dilerim."

Bu arada, daha önce Malatya'da İl Özel İdare Genel Sekreterliği görevinde bulunan ve halen İstanbul Vali Yardımcısı olarak görev yapan Ali Kazgan'ın da, AKP'den aday adayı olmak üzere memuriyetten istifa edeceği öğrenildi.

Ayrıca Malatya Sağlık İl Müdürü Dr. Hacı Bayram Zengin'in, AKP'den aday adayı olmak üzere 10 Mart Perşembe gününden önce memuriyetten istifa edecek isimler arasında bulunduğu bildirildi.

ARŞİV FOTO: Namık Hakan Durhan, MHP kongresinde oy kullanırken..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız