SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Adıma Sahte Hesap Açıldı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:19:09
A- A+ PAYLAŞ

AKP Milletvekili Öznur Çalık, yasaklanan sosyal paylaşım siteleri ile ilgili olarak basın mensuplarına yaptığı değerlendirmede, “İftirayı, şantajı ve montajı hangi iletişim aracı kullanıyorsa, biz ona hukuki yollardan çözüm bulmak istiyorsak, buna rağmen bilinçli bir şekilde kirletme ve karalama kampanyalarına vesile oluyorlarsa mahkemelerini kararlarını uygulamak zorundayız. Sonuç itibariyle Twitter benimde çok kullandığım, sosyal medyada çokta önemsediğim bir iletişim aracıydı. Ama bir süre sonra şantaj ve montaj aracı olunca bununla ilgili gerekli ihtarlar ve açılan davalara karşın Twitter hiç kala almıyorsa, Türkiye Cumhuriyeti bir muz cumhuriyeti değildir., O’nu tanımak zorundadır. ABD’yi nasıl tanıyorsa, Almanya’yı nasıl tanıyorsa, diğer Avrupa ülkelerini nasıl tanıyorsa ve onların mahkeme kararlarını nasıl uyguluyor ve kapatılması gereken hesapları kapatıyorsa, Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinin aldığı kapatma taleplerine cevap vermiyorlarsa, Twitter için söylenecek cümle, siz yapamıyorsanız, biz yaparız” dedi.

Çalık, “Benim adıma Twitter’da hesap açıldı. Kapatılması için mücadele ettim ve en az 1 yıl sürdü. Benim Twitter’e girmemin nedeni, benim adıma sahte Twitter hesabı açılmasındaydı. Sonra bu hesabın benim adıma olmadığını belirterek, Twiter hesabı açtım ve Twitter kullanıcısı oldum” diye konuştu.

Çalık, seçimler konusunda çok iddialı olduklarını ifade ederek, “Malatya’da tüm 13 ilçemizde ilk günde söyledim, 13 ilçede tulum çıkartacağız ve 13 ilçenin tepesine Malatya Büyükşehir Belediyesini koyacağız, bunu 30 Mart akşamında bu tüm Türkiye ve dünyaya duyurulmuş olacak” ifadelerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız