SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Adımız Gibi Eminiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:02:10
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Arapgir ilçesinde seçim çalışmalarına katılarak köy ziyaretlerinde bulundu. Çalık, “Türkiye’nin geleceği için bugün çok sıkı el ele tutuşmamız lazım” dedi.

AKP Milletvekili Öznur Çalık, beraberinde Arapgir Belediye Başkanı ve AKP Arapgir Belediye Başkan Adayı Haluk Çömertoğlu ile birlikte ilçeye bağlı Boğazlı Köyü ile Bostancık Köyünü ziyaret ederek, vatandaşlarla toplantı yaptı. Köylü kadınlarla uzun süre birlikte oturak sohbet etti.

Boğazlı Köyü’nde vatandaşlar tarafından davul ve zurna ile karşılanan Çalık ve beraberindekiler, bir süre vatandaşlarla birlikte halay çekti. Köylülerle düzenlenen toplantıda konuşan Çalık, “AK Parti 11 yıldan beri çok önemli hizmetler yaptı. Türkiye genelinde çok önemli hizmetler yaptık. Dün hepimizi beni, seni, bizi adam ayırmaksızın ötekileştirenler bugün başka şeyler yapmak istiyorlar, bunu görüyor ve biliyorsunuz. Türkiye’nin geleceği için bugün çok sıkı el ele tutuşmamız lazım. Türkiye’de yaşadığımız krizi vatandaşlarımızın sayesinde atlatacağımıza adımız gibi eminiz. Biz sizin gönlünüze girebilirsek ve sizin gönlünüzden geçen insanlar ve kişiler olabilirsek ne mutlu size” diye konuştu.

Çalık ve Çömertoğlu, beraberindeki partili yöneticilerle birlikte daha sonra ilçeye bağlı Bostancık Köyü’nü ziyaret etti. Köy meydanında yapılan toplantıda konuşan Çalık, “30 Mart seçimleri bir milattır. Çok önemli bir seçim. Biz sadece belli bir kesimin ve belli bir zümrenin değil, bütün toplumun partisi olduk, partisi olmaya devam edeceğiz. Malatya’ya 6 Mart’ta Sayın Başbakanım geldi, 8 Martta ana muhalefetin lideri geldi. Mitingleri bir karşılaştırın, bir ana muhalefet liderinin bir mitingine bakın, birde dünya lideri Türkiye’nin lideri Başbakanımızın mitingine bakın, ikisini karşılaştırın. Sonuç sizin başarınızdır, milletimizin başarısıdır” şeklinde konuştu.

Çalık, köydeki çocukların talebi olan oyun parkının yapımı konusunda da Arapgir Belediye Başkanı Haluk Çömertoğlu’ndan söz aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız