SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Adına Yakışır Okul İstiyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya merkezdeki 60 yıllık okulun yıkılarak yeniden yapılması için kampanya başlatıldı.

Cengiz Topel ile Milli Egemenlik Caddelerinin kesiştiği kavşak civarında yeralan ve 1948 yılında yapılan Mustafa Kemal Atatürk İlköğretim Okulu'nun yeniden yapılması için Okul Alile Birliği tarafından imza kampanyası başlatıldı. Öğrencilerinde destek verdiği kampanya nedeniyle okul önüne kurulan masada vatandaşlardan imza toplanıyor.

Mustafa Kemal Atatürk İlköğretim Okulu Aile Birliği Başkanı Zafer Hasdemir, okullarının çok eskidiğini belirterek, okulda sosyal etkinliklerin yapılması için yer bulunmadığını belirtti. Kütüphane, spor salonu, laboratuar gibi önemli unsurların okulda bulunmadığını belirten Hasdemir, okulun yıkılarak yeniden yapılmasını istediklerini söyledi.

Bu arada, öğrenciler imza toplarken, "Depreme dayanıklı okul istiyoruz", "Adına yakışır okul istiyoruz", "50 kişilik sınıflarda okumak istemiyoruz" ifadelerinin yer aldığı dövizler de taşıdılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız