SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adıyaman Hazırlığı

A- A+ PAYLAŞ
Bölgesel Amatör Lig'de Malatyaspor, Adıyaman Belediyespor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. 
 
Teknik Direktör Hayati Palancı gözetiminde yapılan antrenmanların iyi geçtiği bilgisi verildi. Hazırlık çalışmaları ile ilgili bilgiler aktaran Teknik Direktör Palancı, "Adıyaman Belediyespor'un sahası iyi değilmiş. Biz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Elimde iyi bir ekip var. Onlara iyi şeyler katacağıma inanıyorum. Amatör futbola çok uzak kaldım ama neticede içinden geldim. Şartlar batıya göre çok ağır. Ancak bu önemli değil. Önemli olan bizim takımımızın ne yapacağıdır. Bizim takımımızda da o yetenek var. İnşallah birlikte iyi bir başlangıç yaparız. Malatya'daki maçlarda çok fazla zorluk çekmeyiz. Deplasmanlarda da en iyi puanları toplayacağız." ifadelerini kullandı. 
 
Palancı, sözlerinin devamında, "Görev bana teklif edildiğinde takımı ve Malatya amatörünü bilmiyordum. Malatyaspor'un içinde bulunduğu takım bizden ve takımdan bir şey eksiltmez. Dışardan bazı insanlar bana yakıştıramıyor ama ben Hayati Palancı ismiyle kariyerimi bu takımdan aldım. Her şeyimi bu takımdan kazandım. Biz buradan çıkarız. Bu takımın yüzde 80'i Malatyalı ve onlara bir şey katmak için çalışıyorum. Herkesin özverili olmasını bekliyorum. İnşallah takıma bir şey katarız ve takımı bir üst lige taşırız"  ifadelerini kullandı. 
 
Futbolcu Tuncay ise yaptığı konuşmada, "İyi bir ekibiz. Bu lig çok zorlu değil. Genç oyuncu arkadaşlarımıza yardımcı olup, bu ipi göğüsleyeceğiz. Haftalar ilerledikçe daha iyi bir ekip olacağız. Bu sezon Malatyaspor çıkışa geçecek" dedi. 
 
Takıma yeni katılan Turgut ise, "Takımın durumu çok iyi. Adıyaman Belediyespor maçını kazanacağımıza eminim. Ben 3. lige çıkacağımıza inanıyorum" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız