SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adıyaman-M.Yeşilyurt Maçı AFDK'lık

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup’ta 4 Şubat’ta Adıyaman Atatürk Stadı’nda oynanan ve olaylı biten Adıyaman 1954 Spor-Malatya Yeşilyurt Belediyespor karşılaşması, çıkan saha olayları nedeniyle AFDK’lık oldu.

Amatör Futbol Disiplin Kurulu'nun 60 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar açıklandı. Adıyaman 1954 Spor kulübü hakkında takım halinde sportmenliğe aykırı harekette bulunulması ve çıkan saha olayları nedeni ile savunma istenmesine karar veren Amatör Futbol Disiplin Kurulu, Adıyaman ekibinin masörü Halil Leblebici hakkında üzerine atılı eylem nedeni ile savunma istenmesini kararlaştırdı.

Amatör Futbol Disiplin Kurulu, Adıyaman 1954 Spor’un oyuncuları Luka Guguchia ve Mehmet Ali Yakışık ile Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un oyuncusu Yusuf Çelik hakkındaki eksik bilgi, belge ve görüşlerin tamamlanarak dosyanın incelemeye alınmasına karar verdi.

AFDK’nın almış olduğu kararlar şöyle:

“Adıyaman 1954 Spor Klb. hakkında; 04.02.2018 tarihinde oynanan Adıyaman 1954 Spor- Malatya Yeşilyurt Bld. Spor Spor Toto BAL müsabakasında takım halinde sportmenliğe aykırı harekette bulunulması ve çıkan saha olayları nedeni ile savunma istenmesine, Luka GUGUCHİA (Adıyaman 1954 Spor Klb. Fut.) hakkında; 04.02.2018 tarihinde oynanan Adıyaman 1954 Spor- Malatya Yeşilyurt Bld. Spor Spor Toto BAL müsabakasında eksik bilgi, belge ve görüşlerin tamamlanarak dosyanın incelemeye alınmasına (05.02.2018 Tedbirli), Mehmet Ali YAKIŞIK (Adıyaman 1954 Spor Klb. Fut.) hakkında; 04.02.2018 tarihinde oynanan Adıyaman 1954 Spor- Malatya Yeşilyurt Bld. Spor Spor Toto BAL müsabakasında eksik bilgi, belge ve görüşlerin tamamlanarak dosyanın incelemeye alınmasına, talep üzerine tedbirin kaldırılması konusunda; Hakem, 4. Hakem ve Gözlemciden kırmızı kart gören oyuncuda şahısta hata olup olmadığının CD görüntüleri ve raporların incelerek tarafımıza bildirilmesine (05.02.2018 Tedbirli), Halil LEBLEBİCİ (Adıyaman 1954 Spor Klb. Masör) hakkında; 04.02.2018 tarihinde oynanan Adıyaman 1954 Spor- Malatya Yeşilyurt Bld. Spor Spor Toto BAL müsabakasında üzerine atılı eylem nedeni ile savunma istenmesine (05.02.2018 Tedbirli), Yusuf ÇELİK (Malatya Yeşilyurt Bld. Spor Klb. Fut.) hakkında; 04.02.2018 tarihinde oynanan Adıyaman 1954 Spor- Malatya Yeşilyurt Bld. Spor Spor Toto BAL müsabakasında eksik bilgi, belge ve görüşlerin tamamlanarak dosyanın incelemeye alınmasına (05.02.2018 Tedbirli) karar verilmiştir.”

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız