SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adıyaman- Malatya Yolunda Kaza

0
Güncellendi - 2016-10-03 23:06:26
Adıyaman- Malatya Yolunda Kaza
A- A+ PAYLAŞ

Adıyaman’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole uçan otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Muhittin Üzümcü idaresindeki 06 DP 5046 plakalı otomobil, Adıyaman-Malatya Karayolu Pirin Köprüsü civarında kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada otomobil sürücüsü Muhittin Üzümcü ile otomobilde bulunan Onur Karakaş yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine, kaldırıldı. Jandarma ekipleri ise kaza bölgesinde incelemelerde bulundu.

Bu arada Elazığ'da karayolunda arızalanan aracına bakmak için inen şahıs, bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Kaza, akşam saatlerinde Elazığ-Malatya yolunun 30. kilometresinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Şemsettin D. idaresindeki 16 D 8692 plakalı otomobil, arıza yapan otomobiline bakmak için inen Mahsar Çakırtaş'a çarptı. Kazada Çakırtaş olay yerinde hayatını kaybederken, Şemsettin D. jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Kazalar ile ilgili soruşturma sürüyor.

Adıyaman, Elazığ- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız