SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adıyaman ve K.Maraş'a Uçak Seferi

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:21:35
Adıyaman ve K.Maraş'a Uçak Seferi
A- A+ PAYLAŞ

Bu sene beşinci yılını kutlayan AnadoluJet, Kahramanmaraş ve Adıyaman uçuşlarını başlattı. 

Ankara - Kahramanmaraş karşılıklı seferleriyle Kahramanmaraş’ı da uçuş ağına ekleyen marka, 54 TL’den başlayan fiyatlarla Anadolu’yu birbirine bağlamaya devam edecek.

Halktan yoğun ilgi gören Ankara - Kahramanmaraş karşılıklı seferleri; Ankara’dan her gün 12.15, Kahramanmaraş’tan ise 13.55 saatlerinde gerçekleştiriliyor. AnadoluJet, dövme dondurması ve yerel şirketlerin azmi ile ünü başta Japonya, ABD, Avustralya ve Dubai’ye yayılan şehri bundan sonra düzenlediği direk seferler ile önce Ankara’ya oradan da minimum bekleme süreleriyle tüm yurda ve dünyaya bağlıyor.

149 yolcu kapasiteli uçaklarla gerçekleştirilen AnadoluJet’in Ankara - Kahramanmaraş uçuşları, 27 Ekim 2013 Pazar Günü yapılan ilk sefer ile başladı. Geleneksel su takı içinden geçirilerek Kahramanmaraş Havaalanı’na inen ilk AnadoluJet uçağının yolcu ve uçuş ekibini Türk Hava Yolları ve Devlet Hava Meydanları İşletmesi yöneticileri çiçekler ile karşıladı. İlk sefere özel ‘ilk uçuş sertifikası’ verilen yolcular, konforlu ve keyifli bir seyahat geçirdi. Karşılıklı seferler; Kahramanmaraş - Ankara için 54 TL'den başlayan fiyatlarla gerçekleştiriliyor.

Diğer yandan, AnadoluJet, tarih boyunca önemli kültürlere ev sahipliği yapan Adıyaman'a Ankara’dan haftanın her günü sefer düzenlemeye başladı. Kış tarifesi kapsamında 54 TL'den başlayan fiyatlarla karşılıklı olarak planlanan uçuşlar; Ankara’dan saat 15.50, Adıyaman'dan 17.40 kalkışlı olarak gerçekleştiriliyor.

149 yolcu kapasiteli uçaklarla gerçekleştirilen AnadoluJet’in Ankara - Adıyaman uçuşları, 27 Ekim 2013 Pazar Günü yapılan ilk sefer ile başladı. Geleneksel su takı içinden geçirilerek Adıyaman Havaalanı’na inen ilk AnadoluJet uçağının yolcu ve uçuş ekibini Türk Hava Yolları ve Devlet Hava Meydanları İşletmesi yöneticileri çiçekler ile karşıladı. İlk sefere özel ‘ilk uçuş sertifikası’ verilen yolcular, konforlu ve keyifli bir seyahat geçirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız