SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adıyaman'a da Veda

A- A+ PAYLAŞ

Son açıklanan Valiler kararnamesiyle Amasya'ya atanan Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz, veda ziyaretleri kapsamında daha önce görev yaptığı Adıyaman'a da geldi.

Adıyaman Valisi Ramazan Sodan ve Belediye Başkanı Necip Büyükaslan'ı makamında ziyaret eden Daşöz, Adıyaman'da güzel anılarının olduğunu belirterek, Adıyamanlıları kendisinin gönül hemşerileri olarak gördüğünü kaydetti.

Adıyaman Belediyesine yaptığı ziyarette Malatya'da görev yaptığı süre içerisinde Adıyaman halkı ile iç içe olduklarını dile getiren Daşöz, Adıyaman'dan uzak bir kentte gideceği için Adıyaman halkıyla vedalaşmak istediğini belirtti. Adıyaman halkının üzerinde çok emeği olduğunu söyleyen Daşöz," Adıyaman'da özellikle eğitim alanında başarılı çalışmalar yaptık. 5 bin öğrenci projesi başlattık. Eğitime önem verdik. Çünkü çocuklar için yapılacak her şeyin az olduğunu biliyorduk. Bizim çocuklarımızın diğer ülke çocuklarından daha iyi yetişmesini sağlamak için çalışıyoruz. Amasya'ya atanarak Adıyamanlı gönül hemşerilerimden uzaklaşacağım için üzüntülüyüm. Üzerimde çok emekleri bulunan Adıyaman halkından haklarını helal etmelerini istiyorum" dedi.

Ziyaret sonrası vatandaşlarla tek tek tokalaşarak vedalaşan Vali Daşöz'e yoldan geçen bir şerbetçi meyam şerbeti ikram ederken, Adıyaman'da yaptığı çalışmalardan ötürü teşekkür etti.

Vali Daşöz ile birlikte görev yaptığı süre içerisinde ortak başarılı çalışmalara imza attıklarını söyleyen Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, artık Amasya'da da Adıyamanlıların bir kapası olduğunu vurgulayarak, kendisine yeni görevinde başarılar diledi.

ADIYAMAN'DAN KONUKLAR..
Bu arada Merkezi Adıyaman'da bulunan GAP Gazeteciler Birliği Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz ve yönetim kurulu üyeleri, Amasya Valiliğine atanan Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz'ü makamında ziyaret etti.

Aynı zamanda eski Adıyaman Valisi olan Halil İbrahim Daşöz, kendisine yapılan nezaket ziyaretinden dolayı mutluluk duyduğunu belirterek, Adıyaman halkının vefalı olduğunu vurguladı. Daşöz'ün iyi bir devlet adamı olduğunu söyleyen GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynal Abidin Kıymaz, Türkiye'nin neresinde görev yaparsa yapsın yalnız bırakmayacaklarını belirtti. Amasya Valiliğine tayin olan Daşöz'e yeni görev yerinde başarılar diyen Kıymaz, "Kamu görevlisi olarak özellikle kentimizin eğitim alanındaki sorunlarının çözümü ve kalitesinin yükseltilmesi hususunda hassasiyeti, ilimizde ve bölgemizde önemli yatırımların yapılmasına sebep olmuştur. Gençlere ve çocuklara ehemmiyet veren bir devlet büyüğümüz olarak her zaman hayırla yad edeceğiz. Bundan sonraki dönemde de ilişkilerimizin devam edeceği bir büyüğümüzün komşu ilimiz Malatya'dan ayrılıyor olması Malatya ilimiz için bir kayıp olduğu kanaatindeyim" dedi.

Bütün Adıyamanlılara selam yollayan Daşöz, Adıyaman halkını çok sevdiğini belirtti. Veda ziyaretleri kapsamında Adıyaman'a geldiğini de kaydeden Daşöz,"Tayinim çıktığından sonra duyguluydum ama bu ziyaretten sonra daha da duygulandığımı belirtmek isterim. Çünkü bizim Adıyaman'da da unutulmaz hatıralarımız var. Belki uzun süre görev yapmadık ama çok uzun sürecek dostlukların tohumu atıldı. Hepimiz için kalıcı güzellikler yaşandı. Ben Malatya ile Adıyaman'ı bir bölgenin iki şehri olarak gördüm ve çok ortak paydaları vardı. Malatya'da görev yapmak bizler için büyük mutluluk oldu. Bunu yaparken de buradaki Adıyamanlıların bizi bir hemşehri gibi gördüklerini hissettim" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız