SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adıyaman'a Davet Edildi

A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP) Malatya Belediye Başkan Adayı Mehmet Yaşar Çerci, Adıyaman'da gazeteciler cemiyetlerini ziyaret etti.

Malatya Belediye Başkan Adayı Mehmet Yaşar Çerci, SP Adıyaman Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Kırmızı ve Adıyaman İl Başkanı Mustafa Alkayış, İlçe Başkanı Mahmut Karaman ile birlikte cemiyetleri ziyaret etti.

İlk olarak GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynal Abidin Kıymaz, Mehmet Yaşar Çerci’ye başarılar dileyerek, "Mehmet Yaşar Çerci'nin Malatya'nın silkinmesinde büyük rolü vardır. Gerek sportif gerek sosyal alanlarda ve gerekse de organize sanayi bölgesinin kurulması ve geliştirilmesinde Malatya'ya çağ atlattı. Kendisine başarılar diliyoruz" dedi.

Mehmet Yaşar Çerci ise, Saadet Partisi Adıyaman il teşkilatının daveti üzerine Adıyaman'ı ziyarete geldiklerini belirterek, Adıyaman ve Malatya arasındaki beraberliği başkanlığı süresinde olabildiğince pekiştirmeye güzelleştirmeye çabaladığını dile getirdi.

Mehmet Yaşar Çerci daha sonra Adıyaman Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Zeki Dişkaya ve yönetim kurulu üyeleri Mehmet Yaşar Çerci'yi karşıladı. Zeki Dişkaya, "Adıyaman ile Malatya ilinin kardeşliğinin pekişmesi için Adıyamanlı bir hemşerimizin Malatya'dan belediye başkanı seçilmesi bizim için büyük bir şereftir. Başkanımızın birikimini, ufkunu biliyoruz. Kendisine başarılar diliyoruz" dedi.

Çerci burada yaptığı konuşmada ise, basının önemine dikkat çekerek, "Adıyaman'ın gözü kulağı olan yerel basının temsilcisi makamında olan cemiyetlerimizi ziyaret ediyoruz. Bizlere gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız