SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adıyaman'da Çatışma:1 Şehit

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:50:13
Adıyaman'da Çatışma:1 Şehit
A- A+ PAYLAŞ

Adıyaman’da terör örgütü PKK’nın saldırısında 1 asker şehit oldu, 2 asker ise hafif şekilde yaralandı.

Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada Adıyaman merkeze bağlı  Doğanlı ve Çatalağaç bölgesinde PKK’lı teröristlerin saldırısı sonucunda 1 askeri personelin şehit düştüğü, 2 askeri personelin ise yaralandığı bildirildi. Çatışmada jandarma Uzman Onbaşı Müsellim Ünal (fotoğraftaki) olay yerinde şehit olduğu,  jandarma Başçavuş Yunus Vatandaş ve Uzman Onbaşı Tanju Gülen’in ise yaralandığı bildirildi. Şehit Uzman Onbaşı Müsellim Ünal'ın Kayseri nüfusuna kayıtlı olduğu ve yaklaşık 1 yıldan beri Adıyaman’da görev yaptığı  öğrenildi.

Genelkurmay Başkanlığı’nın yaptığı açıklama şu şekilde; “Alınan bir duyum üzerine ve Valilik oluru ile Adıyaman İl Jandarma Komutanlığınca,  20 Temmuz 2015 tarihinde Adıyaman Merkez / Doğanlı ve Çatalağaç bölgesinde bir operasyon başlatılmıştır. Saat 10.30’da Bölücü Terör Örgütü  mensuplarının ateşi ile ilk temasın sağlanması üzerine bölge takviye edilmiş, bu temasta herhangi bir zayiat verilmemiştir. Ancak saat 15.20’de Bölücü Terör Örgütü mensuplarının açtığı ikinci  ateş neticesinde bir kahraman personelimiz şehit olmuş, iki personelimiz hafif şekilde yaralanmıştır. Bölgeye insanlı keşif uçağı sevk edilmiş olup operasyon devam etmektedir. Şehidimize Allah'tan rahmet, Ailesine ve Türk Silahlı  Kuvvetleri mensuplarına sabırlar diliyoruz. Yaralı personelimize acil şifalar temenni ediyoruz.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız