SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adıyaman'da Malatyalı Özel Harekatçı Şehit

0
Güncellendi - 2016-08-19 03:22:40
Adıyaman'da Malatyalı Özel Harekatçı Şehit
A- A+ PAYLAŞ

Adıyaman Valisi Abdullah Erin, Adıyaman-Malatya karayolunda zırhlı aracın devrilmesi sonucu yaralanan 3 özel harekat polisinden birinin kaldırıldığı hastanede şehit olduğunu bildirdi. Şehit polisin, Malatya nüfusuna kayıtlı Seracettin Kılınç olduğu açıklandı.

Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine gelen Erin, yaralı polislerin sağlık durumlarıyla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Erin, ziyaretinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Kazayla ilgili bilgi veren Erin, şöyle konuştu:

"Özel harekat ekibinden 3 arkadaşımız, zırhlı aracın içerisinde sivil bir araca çarpmamak için manevra yaptı ve devrildi. Devrilme sonucunda bir kardeşimizi maalesef kaybettik. Allah'tan rahmet diliyorum. Bir kardeşimiz biraz ağır yaralı olmakla beraber arkadaşlarımız her türlü müdahaleyi yapıyor. Allah'tan umut kesilmez. Diğer kardeşimiz de gerekli tedaviyi görüyor."

Erin, kazada şehit olan özel harekat polisinin, Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi nüfusuna kayıtlı Seracettin Kılınç olduğunu sözlerine ekledi.

Şehit polisin cenazesinin, Cuma  sabah saatlerinde Adıyaman Emniyet Müdürlüğü önünde yapılacak törenin ardından defnedilmek üzere Malatya'ya gönderileceği bildirildi. Hastanede tedavileri süren polislerin ise Rıza Cerit ve Selvet Şimşek olduğu öğrenildi.

Perşembe gecesi, Özel harekat polislerini taşıyan zırhlı araç, Adıyaman-Malatya karayolu Fatih Mahallesi Sakarya Caddesi'nde bir otomobile çarpmamak için sürücüsünün manevra yaptığı sırada devrilmişti. Kazada yaralanan 3 özel harekat polisi, 112 Acil Servis ekiplerince Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı.

FOTOĞRAF: Kaza yapan zırhlı polis aracı (Adıyaman- iha)

Adıyaman, AA- malatyahaber.com

ADIYAMAN’DA, ZIRHLI POLİS ÖZEL HAREKAT ARACI İLE OTOMOBİLİN ÇARPIŞMASI SONUCU 1 ÖZEL HAREKAT POLİSİ ŞEHİT OLURKEN 2 ÖZEL HAREKAT POLİSİ İSE AĞIR ŞEKİLDE YARALANDI. (CİHAN KİZİR/ADIYAMAN-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız