SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adıyaman'da Neler Oluyor?

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:47:01
Adıyaman'da Neler Oluyor?
A- A+ PAYLAŞ
 
CHP'li vekil yazdı, sosyal medyada bu konu konuşulmaya başlandı...
CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, bugün Facebook hesabından müthiş bir iddia ortaya attı. Bu iddiaya göre, Adıyaman'da Alevilerin yaşadığı evler işaretlendi, Vali ve emniyet yetkilileri harekete geçti.
 
İşte Aygün'ün Paylaştığı Mesaj
 
"Adıyaman'da Alevi mahallesinde 200 civarında evin kapısının işaretlendiği yönünde haberler alıyoruz, Hükümetin görevi "dindar nesil" yetiştirmek, yurttaşlar arasına kin ve nefret tohumları eken projeler üretmek değil, çoğulcu ve demokratik bir toplumsal düzen tesis etmektir, meydana gelmesi olası saldırıların sorumlusu "Suriye'de Alevi askerler cinayet işliyor" şeklinde konuşan hükümet olacaktır..
 
Arkadaşlar CHP Adıyaman yöneticileri Emniyet ve Vali ile görüştü, polise göre 20 civarında evin kapısına yazı yazılmış, ne yazdığı belli değilmiş, olay araştırılıyormuş, fotoğraflar ulaşırsa paylaşacağız.."
 
AKILLARA MARAŞ KATLİAMI GELDİ
 
19 Aralık ile 26 Aralık 1978 tarihleri arasında Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve resmi verilere göre 100'ü aşkın insanın öldürüldüğü katliamda, katliam öncesi Alevi ve solcuların yaşadığı evler işaretlenmişti. Adıyaman'da bugün ortaya atılan bu iddia, akıllara Maraş Katliamı'nı getirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız