SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adıyaman'daki Hastaya Malatya'dan Destek

A- A+ PAYLAŞ

Doğum sancıları tutan hamile bir kadın, 112 Acil Servis ekibinin 18 saatlik mücadelesi sonrası hastaneye getirildi.

Edinilen bilgilere göre, Adıyaman Valiliği yetkilileri, dün gece Malatya Valiliği'ne telefon açarak Sincik İlçesi'ne bağlı Arıkonak Köyü'nde kardan dolayı yolların kapalı olması sebebiyle hamile bir kadının hastaneye ulaştırılamadığını bildirdi. Bunu üzerine Köye Yönelik Hizmet Birim Müdürlüğü ve 112 Acil Servis ekipleri, Malatya-Adıyaman sınırındaki Arıkonak Köyü'ne ulaşılmak için saat 20.00'de yola çıktı. 112 Acil Servis ambulansı, 60 kilometrelik yolun 30 kilometresini önde giden Köy Hizmetleri'ne ait araçların yolu açmasıyla sabah saat 06.00 sıralarında köydeki hastaya ulaştı.

Sağlık ekibi, 8 aylık hamile olduğu öğrenilen Saadet Işık'ı (32) ve 2 refakatçiyi alarak köyden ayrıldı.

Malatya'ya saat 15.00 sıralarında ulaşan sağlık ekibi, Saadet Işık'ı Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Servisi'ne getirdi. 112 Acil Servis ambulansı doktoru, kardan dolayı büyük sıkıntı yaşadıklarını söyleyerek, hastanın kendilerine bildirildiği kadar rahatsızlığının ciddi olmadığını belirti.

Hastanın refakatçisi ise hastalarının durumunu çok kötü olduğu için yardım istediklerini söyledi. 112 Acil Servis ambulansı şoförü de kardan dolayı gidiş ve gelişte büyük sıkıntı yaşadıklarını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız