SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adıyaman'daki Kazada 22 Yaralı

0
Güncellendi - 2016-02-13 22:30:08
Adıyaman'daki Kazada 22 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Adıyaman'dan Kahta'ya gitmekte olan bir yolcu minibüsü, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda takla attı, kazada 22 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Emrah Gültekin yönetimindeki 02 D 6102 plakalı minibüs, Adıyaman’dan Kahta istikametine giderken yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Adıyaman Kahta Karayolu 13. kilometresinde meydana gelen kazada minibüs içerisinde bulunan sürücü ve 21 yolcu yaralandı. Kaza yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve sivil savunma ekipleri geldi. Minibüs içerisinde sıkışan yaralılar, ekipler ve vatandaşlar tarafından minibüsten çıkartılarak ambulanslara bindirildi.

Kazada sürücü Emrah Gültekin, yolcular İbrahim Halil Yılmaz, Muhammed Ali Uçar, Şeyh Muhammed Yürek, Kübra Demir, Hasan Şahin, Ahmet Yıldırım, Mansur Demir, Ercan Kaya, Sait Özçelenk, Cemal Karakaya, Abdulhamit Ünlü, Aynur Uçar, Ayşe Duran , Muhammed Saygı , Sedat Aslan, Dursun Ayan, Mahmut Sülü, Serdar Uçar, Hamza Zeyrek, Bilal Turmuş ve Hacı Ömer Avcı ambulanslarla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Kahta Devlet Hastanelerine kaldırıldı.

Kazadaki yaralıların sayısının çok olması nedeniyle Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastası'nde yoğunluk yaşandı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Adıyaman- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız