SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adıyaman'dan da Teşekkür Ziyareti

A- A+ PAYLAŞ

Adıyaman Üniversitesi'nden rektör Prof.Dr. Mustafa Gündüz başkanlığındaki bir heyet, başarılı sınır ötesi operasyon nedeniyle 2. Ordu Komutanı Orgeneral Hasan Iğsız ve üst komuta kadrosuna teşekkür ve tebrik ziyareti yaptı.

Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütüne karşı 2. Ordu Komutanlığı'nın sevk ve idaresinde gerçekleştirilen 8 günlük kara operasyonunun ardından 2. Ordu Komutanı Orgeneral Iğsız'a teşekkür ziyaretleri sürüyor.

Vali ve Belediye Başkanının bulunduğu Malatya heyetinin yanı sıra Rektör Prof.Dr. Fatih Hilmioğlu başkanlığındaki İnönü Üniversitesi heyetinden sonra Adıyaman Üniversitesi'nden bir heyet de 2. Ordu Karargahı'nda Orgeneral Iğsız'ı ziyaret ettiler. Adıyaman Üniversitesi heyetinin, üniversitenin senato üyelerinden oluştuğu belirtildi.

Adıyaman Üniversitesi heyetinde şu isimler yeraldı:

1. Prof. Dr. Mustafa Gündüz Rektör
2. Yrd. Doç. Dr. Ferhan Gündüz Rektör Eşi
3. Prof. Dr. Atike Nazik Rektör Yardımcısı
4. Prof. Dr. Abuzer Yücel Rektör Yardımcısı
5. Prof. Dr. Osman Parlak Rektör Yardımcısı
6. Prof. Dr. Sezai Yılmaz Tıp Fakültesi Dekanı
7. Prof. Dr. Ali Bayri Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı
8. Prof. Dr. Servet Ekmekçi Eğitim Fakültesi Dekanı
9. Prof. Dr. Fatih Doğanoğlu Adıyaman M.Y.O. Müdürü
10.Doç. Dr. Vatan Karakaya Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü
11. Doç. Dr. Murat Koca Fen Edebiyat Fakültesi Temsilcisi
12. Yrd. Doç. Dr. Emine Geçkil Sağlık M.Y.O. Müdürü
13. Yrd. Doç. Dr. Ahmet Gültek Sağlık Hiz. M.Y.O. Müdürü Ve Gen. Sek.
14. Yrd. Doç. Dr. Hakan Erkutlu Besni M.Y.O. Müdürü
15. Yrd. Doç. Dr. Kamile Gülüm Eğitim Fakültesi Temsilcisi
16. Öğrt. Grv. İsa Tekin Rektör Danışmanı

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız