SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adıyaman'la Protokol

A- A+ PAYLAŞ

ADIYAMAN- 'Kardeş Okullar' projesi kapsamında Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz ve beraberindeki heyet Adıyaman'a geldi.

Vali Halil İbrahim Daşöz, Malatya Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut ve beraberindeki öğrenciler, Adıyaman Valisi Ramazan Sodan'ı ziyaret etti. Malatya'dan gelen heyeti Adıyamanlı öğrenciler karşıladı. Adıyamanlı öğrenciler Vali Halil İbrahim Daşöz'e, Malatyalı öğrencileri ise Vali Ramazan Sodan'a çiçek takdim etti.

Valilik makamında gerçekleştirilen ziyarette Adıyaman'a gelmekten büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Vali Halil İbrahim Daşöz, Adıyaman ve Malatya arasında yakın ilişkilerin bulunduğuna dikkat çekti. Bu ilişkilerin diğer illere örnek olması temennisinde bulunan Daşöz, kayısı sezonunun açıldığını ve en çok desteği Adıyamanlılardan gördüklerini kaydetti. Vali Daşöz, "Adıyaman'a kardeş okul protokolünü imzalamak için geldik. Adıyaman ile Malatya arasındaki ilişkileri daha da güçlendirmeye çalışıyoruz.
Eğitim ve çocuklardan başlayan ilişkiler büyüyen ağaca benzediği gibi büyük fayda sağlayacaktır. Bu bir başlangıç oldu. Ziyaretlerimiz karşılıklı devam edecektir" dedi.

Adıyaman'ın kendisi için ayrı bir önem taşıdığının altını çizen Daşöz, Adıyaman ve Malatya illerinin çok ortak yönlerinin bulunduğunu belirterek, kardeş okul projesi nedeniyle iki kent arasında bir sinerji doğacağını hissettiğini ifade etti.

Malatya heyetini Adıyaman'a ağırlamaktan büyük mutluluk yaşadığını söyleyen Vali Ramazan Sodan, bu diyalogların gelişeceğini sözlerine ekleyerek, kardeş okul projesinin hayırlı olmasını diledi.

İki kentin valisi birbirlerine kentlerine özgü hediyeler verirken, ziyaret sonrasında Adıyaman ve Malatya heyeti 'Kardeş Okul' protokolünü imzalamak üzere Halk Eğitim Merkezi salonunda yapılan programa katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız