SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Adıyamanlı Olduğum İçin.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:53:46
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkçi, İl Başkan Yardımcısı Murat Turgut, Nuh Boyraz, Nadir Çalık, İsmet Gürbüz Yılmaz ve Yeşilyurt İlçe Başkanı Av. Bayram Taşkın ile SGK İl Müdürü Ayten Kara’yı makamında ziyaret ettiler. 

30 milyon maliyetli yeni Sosyal Güvenlik Kurumu binasının yapımına bu yıl başlanacağını belirten Tüfenkçi, ‘’ Hükümetimiz sosyal güvenlik alanında yaptığı çalışmalar ile vatandaşlarımızın hayat standartlarını yükseltmiştir. Bizler hemşerilerimizden aldığımız tepkiler ile bu memnuniyeti ilimizde görüyoruz. Tüm vatandaşlarımızın sosyal güvenlik kapsamına alınması AK Parti’nin gerçekleştirdiği reformlardandır. Yine taşeron işçilerimiz ve BAĞ-KUR ile ilgili çalışmalar meclisimizin gündeminde. İnşallah bu konuda da vatandaşlarımızı memnun edecek bir netice çıkacak.’’

Kayıt dışı çalışmaya da değinen Tüfenkçi, ‘ Kayıt dışı çalışma ülkemiz ve toplumumuz açısından ciddi olumsuzluklar doğurmaktadır. Bu konuda Sosyal Güvenlik Kurumu’na ve müfettişlerine büyük sorumluluk düşmektedir. Bu konuda yapılacak olan uyarı ve bilgilendirmeler ile ülkemizin sosyal güvenlik açığı azalacaktır.’’ dedi.

Türkiye’nin artık AKP öncesi ve AKP dönemi diye değerlendirilmesi gerektiğini ifade eden Başkan Tüfenkçi, ‘’2002 öncesi, AK parti öncesi, güven vermeyen bir iktidar, IMF yönetiminde bir siyaset, umudu kırılmış bir millet ve yarınını göremeyen bir Türkiye vardı. Bu tabloyu sorunlu siyasetçiler oluşturdu. 2002 sonrası, AK Parti sonrası siyasette istikrar, hamasetten uzak ekonomi, umudu olan bir millet ve geleceği planlayan Türkiye oluştu. Bu sorumlu siyasetçi döneminde IMF'ye el açan değil kredi açan, çığ altında kalan değil çağ atlayan, projeleri kağıt üstünde kalan değil toprak üstüne çıkan, 'temel at, git Ankara'da yat' anlayışını bitiren, sorumlu siyasetçi sayesinde Özür dileyen değil dileten, sözü dinlenen bir Türkiye noktasına geldik.’’ diye konuştu.

Malatya’da görev yapmam benim için daha çok memnun etti diyen İl Müdürü Kara, "Adıyamanlı olduğum için Malatya halkı hem coğrafi olarak hem de kültür olarak bana yakın. İnşallah personelimle ve vatandaşlarla aramızda hiçbir sıkıntı olmadan, sivil toplum kuruluşlarımız ve diğer kurumlarımızla istişare içerisinde güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Basın kuruluşlarımız ile de güzel ilişkiler içerisinde olarak vatandaşlarımız ile diyalogumuzu iyi tutacağız." ifadelerini kullandı. 

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız