SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adıyamanlılar Toplandı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da resmi olarak kuruluşunu gerçekleştiren Malatya Adıyamanlılar Dayanışma Derneği ilk toplantısını yaptı.

Aksaç Otel'de gerçekleştirilen toplantıda Adıyamanlılar Dayanışma Derneği Başkanı Melik Demirbay ve dernek yönetiminin yanı sıra, öğretim üyeleri, doktorlar, iş adamları ve bazı derneklerin temsilcileri katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Malatya Adıyamanlılar Dayanışma Derneği Başkanı Melik Demirbay, Adıyaman'dan gelen vatandaşların sıkıntılarını gidereceklerini söyledi. Demirbay, resmi olarak dernek kuruluşunu gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Adıyamanlılar Derneği derken, Adıyamanlıları Malatya'dan ayrıştırmıyoruz. Biz Malatya'da, Malatya Adıyamanlılar Derneği olarak faaliyet göstereceğiz. Bir bütün olarak faaliyet göstereceğiz. Bizim burada yapacağımız yardımlaşmadaki gayemiz, Adıyaman'dan gelen hemşerilerimizin sıkıntılarını gidermekti. Bunun içinde Allah nasip etti ve derneğimizi kurduk. Ve sizlerinde destekleriyle daha iyi şeyler yapacağız. Hep birlikte öğrenci okutacağız. bundan sonrada toplantılarımıza devam edeceğiz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız