SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adları 'Malatya Yeşil Çağala' Oldu

0
Güncellendi - 2016-02-23 21:19:53
Adları 'Malatya Yeşil Çağala' Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Engelliler Koordinasyon Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Malatya Yeşil Çağala Engelliler Spor Kulübü sporcuları ligin 2. yarısına hazırlanıyor.

Daha önce Malatya Kent Konseyi Engelliler Spor Kulübü olarak faaliyet gösteren Basketbol Takımı, isim değişikliğine giderek Malatya Yeşil Çağala Engelliler Spor Kulübü olarak yoluna devam ediyor. Garanti Tekerlekli Sandalye Bölgesel Lig C Grubu’nda yer alan Malatya Yeşil Çağala Engelliler Spor Kulübü, 6 Mart 2016 tarihinde Niğde Bedensel Engelliler Basketbol Takımı ile karşılaşacak.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Engelliler Koordinasyon Şube Müdürü Seyit Soner Yılmaz, takımın ikinci yarıya haftada iki antrenmanla hazırlandığını söyledi.

Tekerlekli Sandalyeli sporcu Abdullah Akgün, “Antrenmanlarımız çok sıkı ve disiplinli geçiyor. Ara dönemde birlik ve beraberliği tam anlamı ile sağladığımızı düşünüyorum. 2. yarı ilk maçımız Niğde Tekerlekli Basketbol Takımı maçını kazanarak çıkışa geçeceğimizi düşünüyorum” diye konuştu.

Milli Takım Sporcusu Ramazan Cuğlan ise “İkinci yarı, bizim için bambaşka bir dönem olacak. Gerçek gücümüzü rakiplerimize göstereceğiz” diyerek daha iyi mücadele edeceklerini belirtti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • BEKİR ŞARE (8 yıl önce)
    Malatya Yeşil Çağala Engelliler Spor Kulübü Sporcularına ve özellikle Mahmut bey şans diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla