SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adli Kontrol Kararları Kaldırıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:38:42
Adli Kontrol Kararları Kaldırıldı
A- A+ PAYLAŞ

17 Aralık’ta başlatılan soruşturmada, aralarında Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın oğlu Abdullah Oğuz Bayraktar ve işadamı Ali Ağaoğlu'nun da yer aldığı 23 şüpheli hakkında konulan yurtdışı çıkış yasağı ve karakola gelerek imza atma tedbirleri kaldırıldı. 

17 Aralık’ta başlayan soruşturmada gözaltına alınan 23 kişiden aralarında Abdullah Oğuz Bayraktar ve işadamı Ali Ağaoğlu'nun da bulunduğu 14’ü mahkemeye sevk edilmişti. Mahkeme Ağaoğlu ve Bayrakatar’ın da aralarında bulunduğu 14 isim, yurt dışına çıkış yasağı ve haftada bir gün karakola imza atmak tedbirleri ile serbest bırakılmıştı.

Avukatların adli tedbirlerin kaldırılmasına yaptığı itiraz kabul edilerek şüpheliler hakkında konulan yurt dışına çıkış yasağı ve haftada bir karakola imza atma şartı kaldırıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız